Григор Димитров ще тренира с Давид Гофен в Австралия

Това ще стане по време на задължителната карантина
22 дек 2020 21:10, Красимир Ангелов
4
Григор Димитров ще тренира с Давид Гофен в Австралия
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на България Григор Димитров ще тренира с Давид Гофен в първата седмица от задължителната карантина, на която ще се подложи преди участието си на Australian Open 2021. Това обяви белгийският тенисист в социалните мрежи.

Във втората седмица пък двамата ще се присъединят към руснака Карен Хачанов и британеца Кайл Едмънд.

Както е известно, първият за сезона турнир от Големия шлем беше преместен с три седмици и ще започне на 8 февруари в Мелбърн. Всички участници в надпреварата пък ще преминат задължителна двуседмична карантина, в която няма да могат да играят, но ще могат да тренират.

Преди няколко дни стана ясно, че световният №2 Рафаел Надал ще тренира с младата надежда на италианския тенис Яник Синер, който приключи сезон 2020 с титла от турнира в София.

Водачът в световната ранглиста Новак Джокович ще сподели един корт със сънародника си Филип Краинович, а шампионът от US Open 2020 Доминик Тийм ще се подготвя с друг австриец - Денис Новак.

Още новини от света на тениса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 3 години
МАЧКАЙ ГРИШО !!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и с Ханку Брат(Обрат Нулев или още Кобрат Пулев) да потренира, нито единия разбира от тенис нито другия от бокс. Току виж Гришо научи Кобрата на някоя техника как да блокира, а пък Кобрата да покаже някоя техника за замах на ракетата.
2
2
 
6
 
! Отговори
nm46k196,1li1;9b198 преди 3 години
ДРЕМЕ МИ НА ШИШАРКАТА С КОГО ЩЕ ТРЕНИРА. ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ОТ НЕГО ТЕНЕСИСТ НЕ СТАВА. ДАЙТЕ МУ БАБИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА, АМА И ТАМ СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАДЪРЖИ.
1
3
 
2
 
! Отговори
haha преди 3 години
*** тоя жив ли е още?