Обертан стана свободен агент, идва ли в Левски?

Цветкович също пред завръщане на "Герена"
22 дек 2020 09:29, Александър Попов
10
Обертан стана свободен агент, идва ли в Левски?
Снимка: БГНЕС

Габриел Обертан е все по-близо до завръщане в Левски, след като вчера разтрогна контракта си с турския Ерзурум ББ, съобщи местният сайт ajansspor.com, цитиран от Gol.bg.

В неделя вечерта бившият футболист на Манчестър Юнайтед изигра последния си мач за този отбор. Той бе титуляр при загубата с 0:4 в гостуването на Бешикташ и остана на терена през всичките 90 минути.

Габриел имаше договор с турците до края на първенството. Така че ако не бе разтрогнал контракта си, Левски трябваше да извади трансферна сума, за да го вземе.

За идването на Обертан при "сините" помага активно бившият им собственик Спас Русев, който е в близки отношения с неговия мениджър. Именно Русев доведе първия път Габриел на "Герена". Това се случи през лятото на 2017 година. За година и половина в Левски Обертан изигра общо 59 мача във всички турнири, в които реализира 5 гола.

Има вариант за завръщане в отбора и на Милош Цветкович. В момента 30-годишният десен бек е част от Младост (Лучани), но при желание от негова страна ще може да напусне. Милош отлично познава методите на работа на сегашния наставник на Левски Славиша Стоянович, скогото се засече през есента на 2018 година. За два сезона при "сините" Цветкович изигра общо 57 шампионатни мача.

Още новини за Левски четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЛевскиГабриел Обертан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Микре преди 3 години
До Див Петелот подуянското краставо село.И за обор не ставате!
9
2
 
2
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Обертан ще скъса от финтове сбиротака на Литекс и трябват само изявени нападатели да им я хвърля в коридор. А в Микре вече са започнали масово да се самоубиват припознали некромангъри.
8
0
 
1
 
! Отговори
1914 преди 3 години
До Анонименпетев и той вече е съблечен даже
7
0
 
3
 
! Отговори
... преди 3 години
Ясно е няма пари, криза е като на всякъде по света, ама изградете местен отбор, 1-2 по-големи звезди и другото от школата, да се обиграят тази година и другата да се борят за нещо повече от да не изпаднат. С връщането на стари състезатели само се запълват дупки, не се гради отбор! Разбирам да завършим 12ти, ама поне да се вижда светлината в тунела.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бижутера и той бил свободен агент, да го връщат и него, хаха Даже и Наско Раев може да се съблича пак
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как 20 евра, като тавана в подуяне е 5 евра
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Милош Цветкович се завърне в Левски както се говори, това е много по-добре от Обертан.
3
0
 
7
 
! Отговори
фен преди 3 години
Привърженик съм на ЦСКА, но не се сещам за чужденец който при повторното си завръщане в България да е играл поне на нивото на първото си пребиваване. Може и да греша.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли парички, весели са всички - имаше такава песен
1
0
 
7
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Обертан ще го вземат. Русев няма Ко да помага, този куц кон никъде другаде не го искат. Разбира се че ще дойде в Левски да взема едни 20 хиляди евра заплата. Баси ще се хвали после че го биле привлекли. Смях без *** направо.

Спонсорирани публикации