Арсенал се прероди и шокира Челси с 3:1

Хората на Артета спряха серията си от 7 поредни мача без победа
26 дек 2020 21:38, Красимир Ангелов
3
Арсенал се прероди и шокира Челси с 3:1

Арсенал поднесе най-добрия подарък на феновете си за Коледа, след  като шокира Челси с 3:1 и прекъсна серията си от 7 поредни мача без победа във Висшата лига.

Случилото се на "Емиратс" не бе очаквано от много хора, но "артилеристите" показаха страхотно желание и с малко късмет постигнаха впечатляващ триумф, за да подобрят актива си до 17 точки, на 6 над зоната на изпадащите.

Те вкараха два гола от статични положения още до почивката, а след това изиграха силно второ полувреме, за да постигнат гръмката победа, въпреки че в края трябваше да потреперят.

В същото време хората на Франк Лампард играха вяло и след като изостанаха дълго време не успяха да направят нищо преди едва в края да се активизират, но вече бе късно. Те загубиха за трети път в последните си 4 мача и остават с 25 точки, като босът на тима със сигурност ще е ядосан от видяното.

Всичко за дербито на Лондон четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същата статистика като предишните мачове, с разлика, че този път топката влезе във вратата на съперника три пъти. Само късмета бе повече. В предните мачове дори 100 процентовите положения бяха повече.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напред Топчии !
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честито и на ....., а то никой не се интересува от тази новина

Спонсорирани публикации