Люис Хамилтън обмисля да прекрати състезателната си кариера

35-годишният британец е във Формула 1 от 2007 г.
16
Люис Хамилтън обмисля да прекрати състезателната си кариера
Снимка: БГНЕС

Пилотът на "Мерцедес" във Формула 1 Люис Хамилтън заяви, че обмисля да прекрати състезателната си кариера.

"По едно време си мислех да напусна спорта. Исках да завърша на върха. По-късно, особено тази година, разбрах, че нося отговорност към общността на Формула 1 за това, което ми помогна да създам призива за промяна. Ако не продължа да давам всичко от себе си, тогава Формула 1 няма да стане по-разнообразна през следващите 5-10 години", заяви Хамилтън пред "The Race", цитиран от БНР.

Хамилтън е във Формула 1 от 2007 г. Тази година той стана шампион, титлата стана седма в кариерата на 35-годишния британец.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: кариерахамилтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Глобо тв Бразилия с недомлъвки поръждавяват, че Айртон Сена ще бъде изигран от бразилския актьор Chay Suede в мини сериала на Нетфликс.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Месеци след инцидента, когато Пирони се изправя на крака, той е приет от Енцо Ферари в кабинета си в Маранело. Енцо му връчи трофей с надпис На Дидиe Пирони, истинският шампион на сезон 1982.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинският шампион във Формула 1 през 1982 г. е Дидие Пирони. Но след като загина Жил Вилньов през 1982 в Белгия на писта Золдер в квалификациите.(Фераристите все още считат Пирони за виновник за смъртта на Вилньов) И така направиха всичко възможно Дидие, да не спечели шампионата. Направиха го в чест на Вилньов, като нарочно пуснаха Кеке Розберг да спечели.
12
19
 
5
 
! Отговори
Антони преди 3 години
Най великия пилот на всички времена Радвам се че съм имал шанс да бъда на няколко негови състезания
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До селЯнинТъпако ***, 2005 година Алонсо отказа Шумахер, коготс последния беше на върха на славата си, караше най-добрата кола и вече имаше 7 титли. След втората поредна титила на Алонсо през 2007 г. Хамилтън, в ПЪРВИЯ СИ СЕЗОН в Ф1, го победи кото съотборник в Макларънл Направи го за смях, та Алонсо напусна.Слабоумните *** като теб никога няма да свършат, защото човешката простотия е безкрайна.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой наистина ли смята Кеке Розберг за шампион?
9
7
 
9
 
! Отговори
Некакъв преди 3 години
Формула 1 преди беше мъжки спорт, сега е за жени от другия пол. Спрях да го гледам отдавна. Започнах да гледам наскар. Там още е за мъже. Бутат се като карат с 320-330кмч.
8
12
 
7
 
! Отговори
Ко40 преди 3 години
А на Фетел 4 те титли пък въобще не се броят. Абе само титлите на шумахер се броят, даже има една от ските. Питайте Бриаторе как шуми става шампион, по рецептата на бриаторе за блъскащите се колички разбира се
7
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 титли на Хамилтън са равни на една титла отпреди 2000година, да не говорим за ранните формули от 50-60-70-80години. Формула 1 в момента е като детска играчка сравнено с машините от 50-60-70-80-90години. Това обезсмисля всичко. И 100титли да има, големите имена винаги ще са други. Хамилтън ще е само статистика. Нищо друго! Съдба!
6
1
 
8
 
! Отговори
До номер 4 преди 3 години
Ками, не четеш. В статията пише че Хамилтън е във Формула 1 от 2007 година, а не че през въпросната година е станал световен шампион.Събуди се!
5
17
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АКО ИЗОБЩО СТАТИЯТА Е ИСТИНА ЦЕЛТА МУ Е ДА ЗАБЛУДИ ОСТАНАЛИТЕ , ЧЕ Е ГОТОВ ДА СЕ ОТКАЖЕ И ТАКА ДА НЕ ГО СМЯТАТ ЗА ГЛАВНА ЗАПЛАХА.КОЛКОТО ПО-СКОРО ВЗЕМЕ 8-*** ТИТЛА И ПРАТИ ШУМАХЕР ЗАВИНАГИ В ИСТОРИЯТА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!
4
13
 
33
 
! Отговори
селЯнин преди 3 години
Никой не може да "задмине" Великият Шумахер.Още по малко някъкъв хомосексуалист.
3
5
 
16
 
! Отговори
Кими преди 3 години
Шампион за 2007 година е Кими Райконен! Вие редактори нямате ли? Четете малко и се образовайте!
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва му още една титла за да задмине Шумахер, със 8 титли трудно ще го задмине някой след него, освен ако не е някоя легенда която ще видим !
1
0
 
21
 
! Отговори
До автора преди 3 години
Втора публикация от сутринта, от която нищо не се разбира. Едва 9 часа сутринта е а алкохола още те държи.От написаното разбирам, че Хамилтън обмисля да напусне спорта след 10 години.

Спонсорирани публикации