Левски продължава със селекцията, иска още 5 нови

Славиша Стоянович иска още нови футболисти
15 яну 2021 09:40, Красимир Ангелов
2
Левски продължава със селекцията, иска още 5 нови
Снимка: БГНЕС

"Левски" в никакъв случай не е приключил със селекцията. "Мач Телеграф" твърди, че "сините" искат да привлекат още 5 нови попълнения. Поне такова е желанието на старши треньора Славиша Стоянович, който открито обяви наскоро, че не е доволен от кадровия потенциал на тима.

Припомняме, че "Левски" вече уреди двама нови. Това са защитникът Ребин Сулака, който е национал на Ирак, а през есента игра в "Арда", и вратарят Звонимир Микулич.

Славиша Стоянович държи много да подсили фланговете на защитата. Именно намирането на силни халф-бекове и отляво, и отдясно е основна цел на словенеца. Той в края на годината започна да използва схема с трима централни бранители, в която най-възловите позиции са именно фланговите футболисти.

Отделно Славиша търси подсилване в средата на терена, където иска поне двама нови, които да дойдат под наем или с къси договори, за да играят преди братята Цоневи да се възстановят от тежките си травми. Словенецът иска и нападател, а ако Найджъл Робърта бъде продаден, той ще настоява за двама нови в атака.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ърфйхмА ми гледай си дедо си Пенев иму целувай...
1
1
 
4
 
! Отговори
ърфйхм преди 3 години
Гледах интервю на Божинов - така е подпухнал в лицето, едни торбички, едни кожи... явно битовия алкохолизъм не му се отразява добре последната година.