Сектор "Г" поиска: Пуснете публиката на стадиона!

Феновете на ЦСКА не намират логика в някои от предприетите мерки
29
Сектор "Г" поиска: Пуснете публиката на стадиона!
Снимка: БГНЕС

Организираните привърженици на ЦСКА поискаха от държавата да върне публиката обратно на трибуните. От края на октомври поради мерките, свързани с разпространението на COVID-19, стадионите у нас останаха затворени за фенове.

Ето цялото съобщение от "Фен клуб Сектор Г" на страницата им във "Фейсбук":

Армейци,

Вече година сме в обстановка на глобална пандемия, а животът на всички ни е съвсем, съвсем различен от обичайното. Следим като граждани обстановката и мерките, които ръководните лица в държавата предприемат ежедневно. В този ред на мисли откриваме няколко нелогични модела, които засягат пряко и косвено нас като фенове на най-великата игра.

Все още не можем да приемем, че в мола, търговския център или големите вериги от магазини, които и ние посещаваме в ежедневието си, е по-безопасно от откритото пространство на трибуната на стадиона. Не можем да открием логика и защо например ресторантите в хотелите работят, а обикновените заведения не. Слушаме обясненията по тези въпроси и продължаваме да не разбираме "закономерността" на тези съждения.

Ако приемем, че ваксините са така чаканата панацея, която ще прекъсне този черен период от човешката история, то с нашите темпове на ваксинация животът в България би следвало да се нормализира около 2078 г. Дотогава ли ще чакаме, за да упражним нормалните си човешки права и свободи? Дотогава ли за едни ще може, а за други не? Въпросите са реторични.

Осъзнаваме напълно сериозността на моментната ситуация, но сме категорични в убеждението си, че посещаването на мачове на открито не крие кой знае колко по-големи рискове от гореизброените от нас дейности. За това ясно и категорично се обръщаме към отговорните фактори в държавата: Пуснете ни на стадиона! Футболът е за феновете!"

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те такива измислени лидери на сектори Б и Г отдавна изгониха нормалната публика от стадионите. Останаха само простаците на които всяка втора дума им е псувня.
27
1
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Какви са тия ловешки слънчогледи? Какво искат тия фалитаджии? Кой ще обърне внимание на техните искания, като показаха толкова много безчестие от 2016г. до сега?Никой не ги брои за живи тия. Ако имаха малко чест и достойнство нямаше да допуснат някакъв тарикат да им сменя името и да пребрандира собствения си провинциален отбор с тяхната абревиатура. И тия безчестни хора се опитват да налагат морал и да имат искания, да дават оценки. Съжалявам, но не ви чувам от шума на Осъма.
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отворете заведенията.Не отнемайте свободата която не сте дали поначало!
25
2
 
2
 
! Отговори
Шамшали сте еййй преди 3 години
Абе да го лaпaтe немит, кога не искате. Сега искате ли?
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А маски дали ще носят?
23
3
 
2
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Те феновете на тоя отбор с който няма да си цапам устата не могат името да си напишат, камо ли "логика" да виждат в нещо!
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея мишкари вместо да търсят сметка на управата защо футбола е в това положение...щеше мачнда гледат ? Къде видяхте мач бе циркаджи? Че и в София...още по смешно. Пуснете си малко Англия да видите футбол. Заспи
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея тийн гладни палячовфи няма ли къде да км намери работа държавата да копат по цял ден. Да им дойде акъла.
20
3
 
4
 
! Отговори
ДД преди 3 години
Тези прасчовци иккат да гледат на живо отбора на Гана...интернационалисти баце
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези от сектор Г са мазохисти - искат да гледат бг футбол
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде видяха стадион и къде футбол че и публика искат надрусаните
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина пуснете ги,по-нашите стадиони почти никой не ходи,на двайсет хиляден стадион ходят по две хиляди макс,получава се доста голяма дистанция,ще полюпат семки,ще напсуват съдията,напълно безопасно!
16
1
 
2
 
! Отговори
Самолетски Такованъ преди 3 години
А Етър е фалирал още 90 - те.
15
5
 
5
 
! Отговори
Самолетски Такованъ преди 3 години
Мучене се разнася откъм Факултето, ромеите, припознали числото на Лафчис се гърчат със същите жестове, като когато играят кючеци.Не им ли хрумва на тия галеници на всички власти, че ако започнем да издирваме корените на сегашните отбори, то няма да остане автентичен такъв в Евемтилигата?Геренбахче Мънгълспор Кюлюбю е наследник на Лафчисовото число, Ботев е Металик Сопот, Доко е Велбъжд, Бирой е Олимпик, Делиорманспор няма нищо общо с Антибиотик
14
5
 
4
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Да пуснат на стадиона при мачове в София и феновете на Левски от ЗО Казичене, предвождани от ИСДВР бивш юноша на отбора както и останалите фенове от подобни общежития на гостуванията в съответните градове.
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Koмплексите трябва да се избиват някъде все пак...
12
2
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Тези на Левски не са мн по умни Нито на някой от другите отбори.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля, футболните фенове да не дават акъл какво да де случва в държавата и какво не.Сега остава и мутрата да им клекне.Да не говорим, че са по 200човека на мач..заедно с екипа на отбора.Тези ако бяха в Англия, нямаше да могат да стъпят на стадион. Щяха да имат доживотна забрана.
10
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всички ни е ясно колко интелигентни са феновете на ЦСКА-София. Това са хора които нямат нито морал, нито достойнство, нито акъл. Хора с достойнство никога не биха се съгласили на подмяната с Литекс. Хора с достойнство биха предпочели да почнат от дъното и за няколко години да се върнат в елита.
9
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незабавно отменяйте всички мерки!