Гришо след загубата: Не можех да си обуя чорапите от болка

Не обичам да се отказвам, призна първата ни ракета
16 фев 2021 14:01, Красимир Ангелов
49
Гришо след загубата: Не можех да си обуя чорапите от болка
Снимка: БГНЕС

Контузия в гърба е спряла Григор Димитров за втори полуфинал на Откритото първенство на Австралия. Българинът спечели първия сет срещу Аслан Карацев от Русия, но в крайна сметка отстъпи след 6:2, 4:6, 1:6, 2:6.

"Няма смисъл да крия каквото и да било. Проблемът се появи вчера при обикновено движение. След това болката се повтори в началото на мача, продължи да се развива и стана постоянна. Не можех да обуя чорапите си преди мача, така че знаех, че ще бъде трудно", призна първата ни ракета.

Още по темата
"Пробвах, защото това е Големият шлем, адреналинът, бях в много добра форма преди това. Рядко съм бил в толкова добра форма в турнир от Шлема. Но това е спортът. Уважение към Карацев, бореше се през цялото време и правеше това, което трябваше. Това беше неговият ден. Нека продължим напред", заяви Димитров.

"Не обичам да се отказвам. Аз съм състезател. Когато си на корта, понякога не мислиш ясно. В края на третия сет просто не можех да се откажа, такъв съм. Ясно е, че съм разочарован, но мога единствено да приема положителното, да си почина няколко дни и да се върна на корта", заяви цитираният от БНР Григор Димитров на пресконференцията след мача.

Всички новини от Australian Open четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Хасан преди 3 години
А както и очаквах, Джокер смаза руснака!
41
0
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 3 години
Не вярвам да се е контузил!,След мача си с Тийм се изказа може да остане на корта колкото е необходимо, 3-4 ч. или по-дълго! Е как ще се контузиш ако си почиваш?!!! Може да се е контузил, ако не е постъпил професионално.....например при секс с Лолита! Нямам представа......но след победата над Тийм прави изказвания и след това като загуби....или контузен, или не се възстановил от ковида, абе български манталитет!
40
1
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Има и такива трудни моменти, от тях се учим, важното е да се оправиш и да си здрав, а мачове пред теб колкото искаш ! Браво , уча се от теб да не се отказвам и да правя каквото мога , представи страната си по най-добрия възможен начин !
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От както загубих 100 кинта на тоя,вече ме боли чорапа от кой падал,и от кой ставал.
38
1
 
4
 
! Отговори
менандър преди 3 години
ГЛИГОРЕ, ГЛИГОРЕ ДА ГО ДУХАШ НА БОЙКО И НА КРАЛЕВ КАПУТИТЕ
37
1
 
2
 
! Отговори
Дринго преди 3 години
Кауните зоват, осави го тоя тенис.
36
4
 
10
 
! Отговори
Шопар преди 3 години
Ами карай без чорапи, бе дришка, кво толкоз?
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Дришко ли? Боколук, само един лаjнар, пълно със злоба и завист нищожество може да напише това! Я по-бързо глътни дришото обратно!
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заложните къщи отново работят: ако мачът беше завършил с отказване, бетовете нямаше да вземат нищо, залагано масово за нашия, престаря се на контузен, но не се отказва.....ако се беше отказал, щях да го приема, как да гледаме спорт....поредното опростачаване в действие..... че уж всичко е реално....*** мръсни
33
7
 
6
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 години
Съчуствам на Г Димитров но той е вече възрастен за какъвто и да е спорт
32
6
 
9
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
Що за племе сте ,бе?Не ви ли е срам? Оставете момчето на мира.Това може-това показва.Вие какво можете?Дори не можете да пишете грамотно.Само се напъвате.
31
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АТП трябва да разследва Жижо Асковски за уредени мачове.Тоя е пълен жмел.
30
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да се обуе било то ляв, било то десен чорап се осъществява чрез техниката на окъзването. Окъзен тениситът се страхува от т.н. междучорапно откъдезадно посещение, наричано в кръчмите изклецък
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гиго е Бутик Бренд комуто всеку му набутва топките из кьошетата.Големият тенис е къде, кому и колко (хоу мач) Дрижоплаща данаците си, майна, филибетоУ аскоо събта рабта нямта
28
4
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 3 години
Г-н ***, Името на тенисита е Григор а не гришо. Хапвате една дума и сте с нея цял живот. ЛЕГЕНДА НА ЦСКА, ЛЕГЕНДА НА ЛЕВСКИ, ЛЕГЕНДА НА ЛОКО, ЕКЗЕКУТОРА НА ЛИВЪРПУЛ, ЩАТЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ДУЗПИ....И Т.Н. Напрегнете се мисловно поне малко и може да стигнете до " ПОП ФОЛК ДИВАТА, РОК ДИНОЗАВЪРА И ПРИМАТА НА БГ ЕСТРАДАТА ". Понякога ми е жал, започнах да свиквам а не искам. Поздрави от русонер мърсисаитец фен на шпорите и гражданите, джигит....
27
1
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
А ти си гордост в селската кръчма. И ти не се прибирай.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жижо Асковски си знае че следващият мач отива на Джоката и там приказката свършва тазатова си е врътнал едно бетче срещу себе си на космически коефициент.И ето ти 1-2 милки ...
25
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представям си какъв ебил коефициента на букитата след 1:0 сета за Дришко....Много удобна травма.Тоя играе уговорени мачове...
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много тенисисти се контузиха на този турнир. Да не са сменили настилката на кортовете с някакъв друг вид?
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е тая травма от която се оправяш за няколко дни ама не можеш да си обуеш чорапите веееее?!?!Цял живот спортувам и мога да ви кажа че ако има такава блокираща травма тя не се оправя с почивка за няколко дни а с рехабилитация и поне 1 месец никакъв спор.Тоя ни взе за канарчета.Изгърбят ли го веднага си измисля травма.Преди въртеше една лакърдия с рамото сега смени плочата с кръста.Клоун!

Спонсорирани публикации