Няма връщане: Гриша Ганчев напуска ЦСКА

Акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещи да инвестират
Обновена: 16 фев 2021 16:17 | 16 фев 2021 16:17, Красимир Ангелов
116
Няма връщане: Гриша Ганчев напуска ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Гриша Ганчев е категоричен, че повече няма да издържа финансово ЦСКА и ще напусне стадион "Българска армия".

Това обяви на официална пресконференция изпълнителният директор на "армейците" Пламен Марков.

"Имах разговор с нашите собственици, които са категорични в намерението си да приключат с финансовите си ангажименти. Господин Ганчев е категоричен в решението си независимо от разговора, който проведохме", започна Пламен Марков.

Още по темата
"Той счита, че тази ситуация не му позволява да продължи с издръжката на клуба. През следващите седмици нашите собственици ще изчистят задълженията към техни фирми, за да може клубът да бъде на чисто", посочи Марков и продължи:

"Това е важен момент, който държах да споделя. Акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещи да инвестират в клуба. Всеки, който желае да инвестира в ЦСКА и да е финансов благодетел, ще има възможността да ги получи на безценица".

"Отборът ще може да завърши годината от финансова гледна точка без никакъв ангажимент. Това е важно за играчи и служители на клуба. Те няма за какво да се притесняват. Това са най-важните и общи неща, които мога да ви кажа към днешна дата", добави Пламен Марков.
 
Всичко по темата четете в Gol.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Див Петел Те защото Уфскито са цъфнали и вързали. Официално сте във фалит още от 2019 година. Наско редкото ще ви довърши.
83
0
 
1
 
! Отговори
Ох, писна ми преди 3 години
"Ще си изчистят задълженията към техни фирми..." нещо на гнило ми мирише, на пране...Чудя се ... дали онези 29 млн. за джипките за МВР и скандала около тях имат нещо общо с напускането на Гришата...???
82
2
 
3
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Г-н Ганчев, Вие направихте толкова много хубави неща, за които ние феновете на ЛЕВСКИ даже не сме си и мечтали. След като истинския клуб ЦСКА фалира на 09.09.2016г. Вие успяхте да залъжете припознавачите и да им предложите този футболен тумор, наречен от всички ТИРЕ и да ги накарате да припознаят собствения ви отбор Литекс като техен отбор. След като ги накарахте да загубят честа и достойнството си Вие г-н Ганчев им казахте в прав текст, че вече не ги желаете. Оставихте гикато куртизанки на ъгъл
81
1
 
1
 
! Отговори
az преди 3 години
До АнонименТова си е работа на ГГ - не на ББ! ГГ взе парите от продажбата и избяга - вие друго ли очаквахте от него?!
80
1
 
8
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Всъшност няма такъв закон, който да гласи, че Левски и ЦСКА вечно и непременно трябва да са първи и шампиони ! Понеже такива ни са разбиранията, затова опряхме до сегашното дередже !
79
1
 
9
 
! Отговори
Венци Стефанов преди 3 години
И двата "гранда" си заслужават съдбата. Няма кой да те дондурка десетилетия наред и ти без пари в джоба, да се мислиш за голямата работа.Левски и ЦСКА - Закривайййййй!
78
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес , утре ,всеки ден червената общност на площада , това е работа на хунтата и ББ, стига сме търпели !
77
4
 
11
 
! Отговори
МОРЗ преди 3 години
Тире, тире, точка. Край на Цска-София тире точка.
76
3
 
14
 
! Отговори
Дринго преди 3 години
Нали го има числото. Припознавате го и готово.
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
човекът взе парите, каза "чекай малко"
74
4
 
11
 
! Отговори
ганчо преди 3 години
Предлагам пакет акций на ЦДНА Мировяне и ТКЗС червено знаме Микре с премия КЗЦ.
73
7
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-81,на теб,като ти го набутаха,остана ли доволен.
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стоянее стояне да е *** да ти го набута 4овек . ама то е акъл няма как
71
6
 
12
 
! Отговори
ЦСКА 1948 преди 3 години
Е какво толкова , клонинга се закрива. Ако 48-цата бяхме заредили победи наред, никой нямаше да обръща внимание на ловешката издънка, *** фенчитата гледат кой шабие повече че към него да се присламчат.
70
17
 
22
 
! Отговори
стоян преди 3 години
Ганчев трябва да каже истината КОЙ го притиска и натиска.И на децата е ясно,че не напуска заради феновете.Боко Тиквата и прасето Пеевски са в дъното на всичко.Случва са се същото както се случи и с Божков в Левски.Методите на хунтата са едни и същи.За това на 4-ти април-мощен наказателен вот.
69
4
 
25
 
! Отговори
рекорд преди 3 години
Няма друг бизнесмеТ в света ликвидирал два елетни футболни отбора само за пет години в една държава.
68
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друг път ако борчето от Микре се опита да стане спонсор на някой футболен отбор - далече от него! Изтъкава си платното и ти тегли шута... Не стана калимерата със стадиона на ЦСКА , замотаха го от Спортното министерство, нищо чудно там и "Тигърът " от Бистришкия футболен отбор да се е намесил и ...няма го ЦСКА-София. Да внимават от ЦСКА1948 да не вземе да ги омае с обещания без покритие.
67
5
 
25
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
66
5
 
15
 
! Отговори
плъховете преди 3 години
И тоя напуща потъващия кораб ....Прибра мангизите от трансферите и айде! По-странното е, че и тоя човечец май има "висящо " дело за една захар вече поне 16 годин ....и така го държат за "шлифера" май?
65
5
 
15
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 3 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.

Спонсорирани публикации