ЦСКА може да има нов собственик до дни

Цялата документация вече е готова
Обновена: 17 фев 2021 19:31 | 17 фев 2021 16:10, Красимир Ангелов
44
ЦСКА може да има нов собственик до дни
Снимка: Lap.bg

ЦСКА може да има нов собственик до дни. Цялата документация вече е готова и няма причина процесът да бъде забавян, обяви адвокатът на клуба Светослав Трендафилов. Не е изключено това да се случи още в събота, когато ще се проведе Общото събрание. На него са поканени всички акционери, притежаващи акции от ЦСКА-1948 АД, дружеството, което е собственик на ЦСКА.

"В понеделник вечерта г-н Ганчев лично ми се обади, след това се чух и с г-н Инджов. Веднага възложих на екипа да подготви трансформацията на собствеността на клуба. Всички документи са написани и подготвени, естествено не са попълнени, защото не знам на кого ще се прехвърли собствеността на клуба. Всичко е в касата на клуба заедно с книгата и ще бъдат предложени на следващия собственик.

Новият собственик ще придобие клуба без никакви задължения. Той ще може да ползва и вече реализираните постъпления от трансферите на Антов и Соу. Самото прехвърляне на собствеността може да стане срещу 76 хиляди лева, каквато е номиналната стойност на акциите или безвъзмездно с акт за дарение.

Буквално още днес може да бъде осъществено прехвърлянето, но такава сделка се вписва в Търговския регистър и ще отнеме няколко дни. Новият собственик трябва да приеме нов устав или да подпише стария. В момента, в който се появи въпросното лице, документите ще се оформят, вписваме го в регистъра и закановият срок е три дни. Моята работа е дотук", заяви адвокат Трендафилов пред "Нова телевизия".

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Всичко около собствеността на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Овча Купел преди 3 години
Много жалко да се подиграват с единствения велик отбор в България след Славия.От обора край София ме е срам и ще се радвам да престане да срами Името на най0великия българин.
31
0
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Или Лупи или никой.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тази държава има два проблема , и те са ББ и Шиши
29
2
 
2
 
! Отговори
Комунизмът си отива. преди 3 години
Комунистическият отбор Цска е нормално да изчезне, както комунизма в България?!
28
1
 
2
 
! Отговори
ВАРНА преди 3 години
"Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев да" Петър Жеков................."Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на "Червено знаме", а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА" Стойчо Младенов.........
27
3
 
3
 
! Отговори
НА РАЗДЯЛА преди 3 години
БАТАЛЬОНЪТ СЕ СТРОЯВА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ!ГРИШАТА СИ ЗАМИНАВА - СВИНКИТЕ ***!
26
5
 
6
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
Обединение с Царско село и ново проект:"Цесекарксо село"
25
5
 
6
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
24
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кое цска става дума?
23
2
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
И кой че е тоя наивник???
22
4
 
4
 
! Отговори
тоалетна преди 3 години
Търсим собственика на шахтата.
21
6
 
14
 
! Отговори
Знаещ до 20 преди 3 години
Какъв театър те гони? Просто и ясно - ББ нареди, а ГГ прие ( срещу индулгенция) ЦСКА. Но след скандала за джиповете, купени за МВР, очевидно някакой е поискал ресто на парите. И понеже ГГ наряза буквално завода на части, не могат му зема нищо. От друга страна индулгенцията си свърши работа и така. Обичайнa практика в Тиквешката република нали? *** е, че отбора тръгна добре, а с продажбата на читавите играчи буквално го закопават. Левскар съм, но противниците трябва да се уважават.
20
6
 
7
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Новият собственик на отбора ще е Бойко Борисов. Нали преди години го избраха за футболист на годината. Освен от футбол си мисли, че разбира и от политика. Поради това и си подава оставките два пъти. Време е да си я подаде за трети, преди да разбере, че е станал за смях на цяла България !
19
10
 
9
 
! Отговори
Лъчо Мозъка преди 3 години
Проблема с ЦСКА-ЛОВЕЧ , Е МНОГО ПО ДЪЛБОК И ГОЛЯМ !ОТ УЕФА УДАРИХА БРАДВА НА Гриша *** , СЪС СЪДЕНЕТО ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА ИГРАЧИ ОТ СТАРОТО ДРУЖЕСТВО..ТУКА в Бигария може да минава номера с ''ПРИПОЗНАВАНЕТО'' И ПРЕРЕГИСТРАЦИЯТА !!АМА НА ЗАПАД ОТ БЕОГРАД--НЕ МИНАВА ТОЗИ ТРИК .А ПО-ГОЛЕМИЯ ШАМАР ДОЙДЕ ОТ БОКО ТИКВАТА, ЗАРАДИ 150-ТЕ ДЖИПА...БОКО Е ВЗЕЛ ДЖИПОВЕТЕ ОТ ЗАВОДА НА ***--ГРЕАТ УАЛЛ !ЕВРОПА И ОЛАФ---ИСКАТ НЕ САМО 6-ТЕ МИЛИОНА ЕВРО...ИСКАТ И ГЛАВИ И ПРИСЪДИ..И ТО ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ !
18
8
 
10
 
! Отговори
Театърът "Микре преди 3 години
Джуджето от Микре мислеше да повтори номерът на Киро Гела, но не му се получи !Не съм чорбар, но жалко за ЦСКА-Литекс. Заради лакомията на *** Гришев се разтуриха и двата отбора
17
7
 
11
 
! Отговори
Киро слепото преди 3 години
ПалячовциСмешковциКомицитеШутове
16
8
 
12
 
! Отговори
шмента капе преди 3 години
Ростов взима Соу под наем за 500 х. , а през лятото ще мислят евентуално.Кралюв подари базата в Панчарево за 60 милиона сега се търси купувач за 76 хил.
15
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВИДЯ СЕ КОЛКО МУ ПУКА НА ГРИГАНЧЕВ ЗА ОТБОРАВ тая страна става каквото каже Генерал Борисов.
14
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Чух, че новият собственик има голям молив и гума. Ще има нови тирета
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще има да плащат много милиони защото ги припознамат със старото ЦСКА КАС го потвърди с решението за Тангариня Гришата си вкара автогол и сега напуска кораба за да го фалира отново