Взимат допинг проби на всички национали по плуване

Ще се изследват и всички витамини
26 фев 2021 13:26, Ния Христова
7
Взимат допинг проби на всички национали по плуване
Снимка: БГНЕС
Всички национални състезатели по плуване ще бъдат подложени на допинг проверка. Причината е разразилият се скандал с трите положителни проби на Здравко Баблаков, Благой Панайотов и Светлозар Николов. Това обяви президентът на родната централа Георги Аврамчев в Пресклуб "България". Ще бъдат изследвани и всички витамини и добавки, които са приемали състезателите от националния отбор.
 
"Взехме решение от плувната федерация – ще предоставим на Антидопинговата агенция всички хапчета, които са давани. Ще искаме всички състезатели от националния отбор да бъдат тествани. Спирам да давам каквито и да е пресконференции и да говоря пред медиите, докато не излязат резултатите. Когато станат ясни, ще излезем и ще видим кой какво е правил", коментира Аврамчев.
Още по темата
 
"Говори се за оставки, за затвор – вие вече ни осъдихте. Ако сме виновни, ще си понесем вината. А ако не – всеки ще си понесе последствията. Корабът на плуването доста се разклати.
 
От 20 години няма плувец от националния отбор, хванат с допинг. Ако аз съм такъв факир, който може да манипулира допинг проби, аз съм някакъв международен господ", добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Уточнение преди 3 години
Щом цели 20 (а може би и повече) години няма хванат български плувец, хванат с допинг, излиза, че президентите на българската федерация по плувни спортове през този период, т.е. олимпийската шампиона от Игрите в Сеул Таня Богомилова и другите предшественици на г-н Аврамчев, са ставали за заеманата длъжност.
4
0
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
"Ще бъдат изследвани и всички витамини и добавки, които са приемали състезателите от националния отбор."Ако е имало нередно сега ще светне целия отбор в цветовете на дъгата и ще изтлее като фас на течение!Станозолола няма чистене с месеци!И още! Ако е имало в хапчетата, прахчетата, капсулките.... дето са им ги давали в чашки нещо нередно за покриване е вече покрито! На това му се казва : след дъжд качулка!Ако обаче тия три момчета са целево бушонирани - какво?!
3
5
 
0
 
! Отговори
Еми преди 3 години
Какво като е минало една седмица,стромбата седи до една година в кръвта,не си мисли,че другите могат да се изчистят,всички ще намразят тия трите ***,бъдещето им е на нивата с трактора,приключиха с плуването
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То мина една седмица и те се сетиха
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"От 20 години няма плувец от националния отбор, хванат с допинг."Да се набляга на думата "хванат" ;)

Спонсорирани публикации