Атанас Божилов защити световната си титла на WAKO PRO

Българинът победи Слободан Мияйлович на SENSHI 7
27 фев 2021 22:12, Александър Попов
0
Атанас Божилов защити световната си титла на WAKO PRO
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Атанас Божилов победи Слободан Мияйлович с единодушно решение на SENSHI 7. Капитанът на националния отбор по кикбокс защити световната титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 71.8 килограма.

Божилов започна великолепно срещата и разтресе съперника си два пъти в първия рунд. Типично в свой стил, Наката наблягаше на комбинации едно-две с акцент ритник в тялото. Съперникът му нямаше отговор.

Още по темата
Втората част тръгна по същото русло. В средата на рунда обаче Мияйлович засрещна много неприятно Наката и го прати в нокдаун. Божилов показа, че не е наранен и реагира като ужилен. До почивката успя да пласира два чисти ритника, които смутиха сърбина.

Капитанът на националния ни отбор по кикбокс прати съперника си в нокдаун в третия рунд.

В четвъртата част двамата не бяха толкова експлозивни. Шампионът продължи да дава максимума от себе си, за да защити пояса. Сърбинът отново се оказа на ринга, а две супер зрелищни комбинации от 4-5 последователни удара щяха да взривят залата, ако имаше публика.

През последните пет минути бургазлията затвърди доброто впечатление. Наката продължи да бъде по-активен и подсече крака на Мияйлович, който за пореден път се озова на пода. Действието се повтори. Божилов приключи битката с жестока атака.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BМW дилър.

Всичко за бойната верига SENSHI четете в Boec.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Атанас БожиловSENSHI 7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации