Блестящи български победи на SENSHI 7

Проявата се проведе със съдействието на KWU и WAKO PRO
Обновена: 28 фев 2021 13:02 | 28 фев 2021 13:01, Елка Василева
0

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Капитанът на националния отбор по кикбокс Атанас Божилов победи Слободан Мияйлович с единодушно решение на SENSHI 7 и защити световната титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 71.8 килограма.

Петър Стойков пък е новият европейски шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 69.1 кг. Състезателят на столичния клуб „Армеец“ надви Богдан Базюк в седмия мач от SENSHI 7. Победата за 23-годишния ни ас дойде след изиграването на всичките 5 рунда, като съдиите край ринга бяха единодушни в решението си.

Българският шампион от национални първенства по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян пък е новият шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. 22-годишният българин надви Любо Ялови в един от най-здравите мачове от бойната карта на SENSHI 7.

Двукратният европейски шампион по карате киокушин Георги Дойчев победи беларусина Руслан Насибулин в първия мач на международната бойна верига SENSHI. Дебютантът Дойчев не остави съмнения кой е по-добър на ринга и прати съперника си три пъти в нокдаун още в първия рунд.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BМW дилър.

Всичко за бойната верига SENSHI четете в Boec.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации