Плувците ни се изпокараха в социалните мрежи

Трима си размениха остри реплики във Facebook
5 мар 2021 12:37, Ния Христова
19
Плувците ни се изпокараха в социалните мрежи
Снимка: БГНЕС
Допинг скандалът в родното плуване породи напрежение и между тримата ни национали, които получиха квоти за олимпийските игри в Токио. Антъни Иванов, Йосиф Миладинов и Калоян Левтеров не споделят една позиция и размениха реплики в социалните мрежи, пише в. Монитор.
 
Антъни Иванов атакува треньорския щаб на националния отбор. По-късно обаче поясни, че изключва от критиките президента на федерацията по плувни спортове Георги Аврамчев. 
 
Плувецът, който учи и тренира в САЩ, поиска оставки на треньорите и лекаря на националния отбор. Той категорично заяви, че повече няма да се включва в лагерите на състава, но ще продължи да се състезава за България. Иванов каза още, че очаква реакция и от другите двама с квоти за Игрите - Миладинов и Левтеров. 
 
Двама обаче се появиха на лагера на представителния тим на плувен комплекс "Дианабад", където започнаха подготовка за предстоящото европейско първенство. Те също ще бъдат проверени за допинг заедно с другите ни плувци. Тестването на националите ни е планирано за понеделник.
Още по темата
 
В публична група във Фейсбук Антъни Иванов отново изрази категоричната си позиция и пак индиректно спомена съотборниците си в националния.
 
"Няма да има нито истина, нито промяна. Всички са пили едно и също, който е хванат, хванат. Най-жалкото е, че очаквах повече от някои хора, които си мълчат и се крият, защото ги е страх. Няма как да бъдеш голям спортист, ако не си голям човек. Да се крият на "Дианабад" и това е. От тук нататък, ако ще и световни рекорди да направи някой, подготвял се по тези лагери няма да повярвам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави, това е последният ми коментар по темата", написа Иванов.
 
Йосиф Миладинов и Калоян Левтеров този път отговориха на съотборника си, също в коментари в социалната мрежа.
 
"Кой се крие смешник?! Вече прекаляваш с тези твои изказвания. Ако имаш нещо към нас или към мен, ще чакам като си дойдеш да ми го кажеш в очите!", написа Миладинов.
 
"От какво се крием, не мога да разбера??? Повече не мога да слушам твоите изказвания. Никакъв морал!", реагира Левтеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
мишки преди 3 години
Какви плувци сте ... емм дрогирани.. "Мишки" сте !!!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е за прокуратирата ,явно ще изскочи заека
14
1
 
2
 
! Отговори
Всички се карат преди 3 години
когато има какво да делят - артисти, певци, футболисти, плувци, журналисти, борци, депутати, крадци..и т.н.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нормално е -хранилката не е за всички , няма да се учудя и тия двамцата да са отстранили конкурентите тоя в САЩ е недосегаем
12
2
 
8
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Типично по български.
11
1
 
5
 
! Отговори
mersi преди 3 години
Ще ги видим , ако въобще стигнат до олимпийски игри, пак да са я конузени, я преуморени. Само за параолимпийски игри стават нашите "спортисти". Извинявам се на параолимпийците ни, които наистина дават всичко от себе си и печелят медали за страната ни.Останалите палячовци - туристи.
10
4
 
12
 
! Отговори
Абе преди 3 години
На кой му пука за така наречените плувци.....не бил знаел кво му дават...да бе да...нали видяхме снимки какви сте нацепени всички това да не става с плуване а? Плочки и бицепси искарал нацепил пресата като културист, всеки знае, че се зобите като луди, а най-вече вие знаете кво са се правите на луди а????
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
8
7
 
19
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Не плюите по момчето.Иванов е най добрия в момента плувец в България.Не е съгласен с треньорите които си измиха ръцете с хванатите момчета с допинг.
7
2
 
6
 
! Отговори
miko преди 3 години
Трима българи - чета с предател.
6
19
 
5
 
! Отговори
Независим, свободен преди 3 години
Този Иванов му липсва поведението на спортист . Просто е обикновен хамалин от Бяла черква. Двете момчета са голяма класа. Те са спортисти.
5
20
 
9
 
! Отговори
БО преди 3 години
Кой беше този ке=лешак че да казва какво да се прави и да иска оставки. Честно ви казвам дори не съм го и чувал. пък тръгнал да ми се прави на много интересен. Стой си в щатите и не се бъркай в Българските неща лап-енце. Не се виждаш още брада нямаш да да не говорим за мъха под носа ти. Аре тихо!!!!!
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ясно е че няма никакви плувци, някакви назобани лигльовци си разменят глупости в инстаграм и си снимат муцките. какво общо има това с плуване и изобщо с спорт?
3
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя *** от снимката прилича на Мара Отварачката, тия джуки и мъжете ли почнаха да си ги уголемяват с хиалурон ?
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типично поведение на назобани и надъхани пuшлемета.
1
3
 
15
 
! Отговори
Дисидент преди 3 години
Из наръчник за оцеляване на комуниста:1. Разделяй и владей.

Спонсорирани публикации