Нервният Ювентус бие шута на Роналдо

"Бианконерите" не смятат, че заслужава космическа заплата
11 мар 2021 12:28, Красимир Ангелов
33
Нервният Ювентус бие шута на Роналдо
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо и Ювентус почти сигурно ще се разделят през лятото. Това съобщава италианският журналист Николо Шира, който често разполага с тайни от кухнята и "гадае" успешно относно трансферите на Ботуша.

Според експерта по италиански футбол "бианконерите" нямат намерение да плащат космическата заплата на нападателя, чийто договор изтича на 30 юни 2022 година.

Роналдо прибира по 31 млн. евро на сезон, но вече трета година не може да помогне на Ювентус да стигне далеч в Шампионската лига. Откакто Кристиано акостира в Торино, хегемонът на Италия записа срамни отпадания в турнира на богатите от Аякс, Лион и Порто.

Според босовете на Ювентус звездата не може да вдигне нивото на отбора по осезаем начин в преследване на Ушатата, затова и не си заслужава компромиса с твърде високото възнаграждение.

Освен това Роналдо вече навърши 36 години и видимо върви към залеза на кариерата си. Във вторник той беше сред главните виновници за отпадането срещу "драконите", тъй като игра слабо и имаше вина при втория гол на Порто.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роналдо иска да играе ШЛ и да стига далеч а на тази възраст кой е по-добър вариант за него от Ювентус?Ако има малко разум ще се договори за по- ниско заплащане и ще завърши кариерата си в Юве.
28
1
 
1
 
! Отговори
Ronaldo is muslim преди 3 години
Трябва да се върне в Реал, там е мястото на най-великите.
27
0
 
3
 
! Отговори
bai_jordan преди 3 години
Не съм фен на Роналдо но той има най-малка вина за отпадането от Порто! А заплатата му да не би той сам да си я е гласувал? Като нямат пари да не подписват такива договори...
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво му е на Роналдиньо над тях ? Колко сезона изкара Роналдиньо на топ ниво ? 4-5 ! Роналдо и Меси от 15 години доминират футбола. И новите звезди Холанд и Мбапе трябва да вкарат следващите 15 години по 40+ гола на сезон, че да стигнат Роналдо и Меси.
25
2
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 години
Кристияно и Меси могат и до 40 да играят, спортисти в перфектна форма са.Жалко, че машината за пари ги набеди за най-великите за всички времена. Един Роналдиньо е класи над тях двамата - и като дрибъл, и като техника, и най-вече като отношение към играта. За съжаление сега сигурно продава дрога по фавелите, докато тези двамата печелят милиони и укриват данъци като за световно...
24
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Прави впечатление, че тези тук срещу Роналдо не могат да пишат, т.е. са неграмотни. Не е ли по-добре да спрат?
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12No pun intended аххахахах
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ронално и на 16 да беше, нямаше надежда за него в този отбор.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Това го чувам на всеки 5 години, за всяко име, дето напуска. Споко - следващото поколение, ще ги бичат с генномодифициращи хромони, да не стареят.
20
17
 
9
 
! Отговори
Пора преди 3 години
Най-надценения футболист в историята на футбола! Перез му купи 4 ЗТ и 3ШЛ и се помисли за голямата работа! Пълен *** който може само да циври, жестикулира и да пада за дузпи! Вечно разчитащ на съдията - но времената в Реал отминаха - видя се че без съдийска помощ е една кръгла нула! Хората ще пият и ядат 3 дни след като каже че се отказва - толкова го ненавиждат!!
19
0
 
23
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Футболът не игра за един човек, бил той Роналдо, Меси или др. !!!Ако няма добре сформиран отбор, кел файда от "звезди", примери - много!!!Отборът на РЕАЛ, който вдигна ТРИ пъти Шампионската купа беше мнгоо добре сформиран и в защита, и в център, и в нападение. Не трябваше да го разбиват, имаше и др. калсни футболисти, които там блестяха, а в други отбори не показаха много !
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Меси и Роналдо си отива златния век н футбола.Днес играта е загубила онова си значение ,което имаше от 70 г насам.Вижте и новото лице на футбола Мпапе,та той си е уличен ганстер.
17
2
 
14
 
! Отговори
Тц.. преди 3 години
Няма качествени футболисти, дори в топ отборите има посредствени. Калчото през 80-90-те, ехеее.... Защотници мога да изредя, а сега въртим палачинката Роналдо-Меси.
16
5
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
И аз да съм и аз ще го изгона. Много е лабав.
15
1
 
6
 
! Отговори
намериха си преди 3 години
оправдание от Юве
14
11
 
3
 
! Отговори
11 преди 3 години
Мбуаааххх хахаха, айде да му бият шута на гелосания. Срещу Порто успя да направи един път неуспешно единствения си палячовски финт чак в първото продължение на мача.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смех... тия сега се сетили. Аре стига с тия клоунади. Абе малко сте му давали, заради това не играе момчето.
12
7
 
13
 
! Отговори
Барба Ганьо преди 3 години
На крив треньор и скопен отбор , Роналдо им пречи :) :) :) Нещастници ...
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторът на текста и дежурният редактор изглежда си мислят, че са свършили голяма работа като са включили "бие шута" в заглавието на материала.
10
0
 
37
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Може и Николетин-Михайлов да вземат,па защо не и Божинката!

Спонсорирани публикации