Всичко, от което се нуждаеш, е само на един клик разстояние - през телефона ти

Препоръчан материал | Обновена: 26 яну 2022 13:35 | 21 апр 2021 13:53,
Всичко, от което се нуждаеш, е само на един клик разстояние - през телефона ти
Източник: Samsung. Устройство на снимката: Samsung Galaxy S20 FE

Благодарение на развитието на технологиите, повечето хора по света се радват на бърз достъп до информация (и забавление) в реално време на своите мобилни устройства. Във време, в което хората трябва(ше) да се дистанцират един от друг, за да пазят както своето здраве, така и това на околните, комуникацията чрез мобилните устройства стана по-важна от всякога.

През последната година смартфоните ни бяха нашият „прозорец“ към света –  и за всички актуални новини и събития, и за комуникация с нашите близки, и за работа от вкъщи. Едва ли някой би отхвърлил твърдението, че смартфоните значително улесниха периода на изолация.

Но достъпът до толкова извори и "море от информация" носи и своите негативи. Понякога самото търсене на правилния източник прави целия този процес изтощаващ. Всеки би предпочел да може да намира нужната му информация на едно място, за да не губи време в дълго търсене в различни сайтове и приложения.

Е, Samsung потребителите имат тази привилегия, тъй като разполагат с  ексклузивен достъп до приложението Samsung Members. Платформата предлага добавена стойност на притежателите на Galaxy смартфони, за да могат да се възползват пълноценно от тях и да бъдат възможно най-информирани с фокус върху актуално съдържание.

Какво може да се намери в приложението? Кажи-речи всичко – информация за търговски отстъпки (и то не само към Samsung, а и към партньори на Samsung), за възможностите на Samsung Galaxy устройствата и съвети как да се ползват техни функции, та дори и готини идеи за по-добра организация на времето и поддържане на добра физическа форма.

Снимките със смартфон вече са един от основните критерии при избор на ново устройство и насоките в Samsung Members за това как да се правят най-добре могат да превърнат и най-големия аматьор в приличен професионалист. Под какъв ъгъл да се правят, какви настройки са подходящи за различните ситуации, неподозирани трикове за впечатляващи крайни резултати - ще откриете наистина професионални препоръки.

Всичко, от което се нуждаеш, е само на един клик разстояние - през телефона ти
Източник: Samsung

Отговорите на често задавани техническите въпроси също са лесно откриваеми - гаранционни условия, сервизно обслужване, актуализации, ексклузивна информация за продажба на най-новите устройства и аксесоари, бързи решения на различни казуси и оптимизиране на устройството или диагностика при технически проблеми. Всяка седмица се публикуват нови материали, които дават ценна информация как стъпка по стъпка да използваш пълния капацитет на телефона или телевизора си. Няма нужда да търсиш информация по форуми как да свържеш слушалките си или дали дадено устройства поддържа функцията "Много прозорци" - всичко това e на един клик разстояние в приложението.

Батерията на смартфона е една от загадките за повечето от нас - колко дълго трябва да се зарежда, дали трябва да държим смартфона на зарядно вечерта, кои приложения "харчат" най-много. Със Samsung Members можеш сам да направиш първоначална диагностика, за да видиш дали всичко е наред с нейния живот. Ако пък има по-сериозен проблем, операторите на клиентската линия са на разположение да съдействат.

В редакцията ни решихме да проверим как може да ни е полезно приложението и проверихме последните новини. Оказа се, че за всекиго има по нещо. Дамската аудитория преобладава при нас и веднага се насочиха към секцията Benefits и новината за доста висока отстъпка от продуктите на новия онлайн магазин за модни брандове в България - ANSWEAR, с който Samsung има партньорство. След прочитане на статията в приложението със сигурност бяха направени няколко (смислени, надяваме се) покупки.

Друг колега с радост прочете повече информация за един от продуктите на Samsung - SmartTag в секцията News and Tips. Това е малко устройство, което лесно може да се сложи на различни предмети от ежедневието като ключове, чанти или дори каишката на домашния любимец и помага за локализирането им. Имайки предвид че на него поне два пъти седмично му се налага да търси ключовете си, сериозно се замисли дали да не се сдобие със SmartTag, за да си спести (поне) две закъснения за работа.

Голям интерес предизвика и статията за пролетните алергии, публикувана съвсем наскоро. В нея има различни съвети за това какви лесни неща можем да правим всеки ден, за да намалим ефекта на алергии, които притежаваме. Моментът е идеален, тъй като сезонът за тях тъкмо започна.

Както се вижда, наистина има за всеки по нещо. Свалянето на Samsung Members е напълно безплатно, а регистрацията отнема секунди. В световен мащаб вече има над 500 млн. инсталирания - присъедини се и ти!

Имиджова публикация

Още от