Промени в Лудогорец: Седем играчи може да си тръгнат

Няколко човека се връщат от наем при "орлите"
22 апр 2021 09:50, Красимир Ангелов
16
Промени в Лудогорец: Седем играчи може да си тръгнат
Снимка: Lap.bg

Сериозна чистка се задава в Лудогорец, като цели седем играчи може да поемат към изхода на стадион "Хювефарма Арена" след края на сезона, пише "Тема:Спорт".

За трим от тях вече е ясно - това са вратарите Пламен Илиев, Владислав Стоянов и Ренан. На първите двама договорите изтичат през юни и няма да бъдат продължавани. Илиев вече си е намерил нов тим в чужбина, а от зимната подготовка Стоянов отново лекува контузия.

Лудогорец вече договори нов вратар - нидерландеца Падт от Грьонинген, а през зимата привлече Кахлина от бившия тим на Валдас Дамбраускас - хърватския Горица.

Той обаче е под наем с опция за закупуване. Литовският специалист ще развърти метлата и за някои от полевите играчи. Румънските защитници Козмин Моци и Драгош Григоре все по-рядко попадат в плановете на Валдас, особено първият.

Основната причина е напредналата футболна възраст на Моци. В черния списък на специалиста са и халфовете Мавис Чибота и Светослав Дяков. Бройката на напусналите "Хювефарма" може да се увеличи още, тъй като има доста футболисти, които са под наем.

Неясна все още е съдбата на Кирил Десподов, който е преотстъпен от Каляри, както и Оливие Вердон от Алавес. Изпадналият във втора Бундеслига Шалке 04 може да отзове Бърнард Текпетей. Замразен е Светослав Ковачев, който има предварителен договор с Арда, влизащ в сила от лятото.

Цели шестима играчи на Лудогорец трябва да се завърнат от наеми след 30 юни. Това са Серкан Юсеин и Димитър Митков, които са в ЦСКА 1948, Дан Битон, Жоржиньо, Якуб Швиерчок и Жуниор Брандао.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ЛудогорецПламен Илиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
vlady преди 3 години
До Delio RossiЛудогорец не са чак толкова добри без легендите от разширения състав с черни гащета Волен Чинков, Ивайло Стоянов, Стефан Спасов, Станислав Тодоров, Георги Кабаков и т.н. Със стандартен състав първенството ще е оспорвано, Лудогорец няма почти никакви успехи в евротурнирите без допълнителни играчи.
6
4
 
2
 
! Отговори
Лиско преди 3 години
Лудогорец е единствения клуб- предприятие, което се самофинансира и вероятно ще го бъде. Не се знае какво ще се случи с червените от Ловеч, ако благодетелят им внезапно спре финансирането
5
0
 
7
 
! Отговори
Интересен преди 3 години
Софийски грандета, Лудогорец ни освободи от софийското робство!
4
2
 
6
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Лудогорец може пак да стане шампион в Сeвероизточна Трета лига, бил е неведнъж.
3
3
 
8
 
! Отговори
Хичо преди 3 години
Вий не разбрахте ли,че като падне Боку,не седем,а всички се махат,хранилката свършва?
2
8
 
12
 
! Отговори
танер преди 3 години
бойко ако си отиде тоя отбор заедно с стадиона ще стане пасище за крави
1
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъмни облаци надвиснаха над главата на Домусчиев. Няма го БиБитко на власт да го урежда с финансови далавери...... 10 години Лудогорец, 10 титли и това е. Мачът свърши