Петима боксьори ще представят страната ни в Белград

Рами Киуан открива програмата на българските боксьори на "Белградски победник"
23 апр 2021 14:05, Ния Христова
7
Петима боксьори ще представят страната ни в Белград
Снимка: Pixabay
Рами Киуан е първият български боксьор, който ще вземе участие в 58-то издание на международния турнир "Белградски победник", съобщи БГНЕС. Националът ни при 75-килограмовите ще се изправи срещу шведа Адам Шартоа в двубой от програмата на ринг А. Срещата е определена под №8 в списъка. 
 
Двубоите ще започнат днес от 16:00 часа българско време. Мачът на Киуан и шведа Шартоа трябва да се проведе около 17:45 часа.
 
България ще бъде представена от петима боксьори в Белград. Освен Рами, на ринга ще се качат още многократният ни европейски шампион Даниел Асенов (57 кг), Венсан Киркоров (69 кг), Симеон Чамов (75 кг) и Кристиян Николов (81 кг).
 
Жребият отреди Ибрахим Корома от Сиера Леоне да е първият съперник на Тайсъна. Киркоров ще се изправи във втория кръг срещу представителя на домакините Вахид Абасов. Чамов почива на старта, а в първия си мач на международна сцена след година пауза ще срещне Габриел Веочич от Хърватска. Николов пък ще боксира с руснака Раджаб Раджабов във втория кръг. 
 
"Белградски победник" ще продължи от 23 до 27 април. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошо е боксьор на който му липсват годинки от възпитанието,а същевременно от служба КОС те режат че немаш право на огнестрелно оръжие!!
1
1
 
3
 
! Отговори
Даа преди 2 години
българин - Рами Киауншвед - Адам Шартоасърбин - Вахид Абасовруснак - Раджаб Раджабов

Спонсорирани публикации