Край на сагата! Меси остава в Барселона до 2023 година

Всичко по новия договор е уточнено
27
Край на сагата! Меси остава в Барселона до 2023 година
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси се разбра с новия-стар президент Жоан Лапорта и ще парафира нов договор до 30 юни 2023 година, гръмна вестник "Марка".

Според Cadena COPE всичко е уточнено и остава само шесткратният носител на Златната топка да остави подписите си под документите.

Лео искаше да си тръгне миналото лято заради напрежение с бившия президент Хосеп Мария Бартомеу, но победата на Лапорта на изборите през зимата върна надеждата на феновете, че свързваният с ПСЖ и Манчестър Сити Меси ще остане.

Друг голям коз на Барса в сагата беше пристигането на близкия приятел на Лео - Серхио Агуеро. Свободният трансфер на Кун беше обявен в понеделник, а Лапорта обеща, че на стадион "Ноу Камп" ще пристигнат още много качествени играчи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: барселонаЛионел Меси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак му дадоха празен лист, на който е написал космическата си заплата. Няма край алчността му, пък и децата вече знаят, че в Барса Меси коли и беси!
5
2
 
4
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Агуеро и Меси в края на кариерата им, не знам какъв план има Лапорта, особено при положение, че Барса заедно с Реал и Юве поне 1 година ще са извън Шампионска лига, това автоматичо значи джуджето да си намали заплатата :) От друга страна, това е добре за Барса- няма да има смях и погроми с по три-четири парцала от Рома и Ливърпул!
4
4
 
7
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Мъката в Барса ще продължи още две години.
3
4
 
9
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Много ясно. Те там си го отглеждат като суперзвездата. В друг отбор никъф го няма.
2
6
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
За каква сага говорите ? Разбира се че Меси ще играе в Барселона до края на активната си кариера ! Медийте просто искаха да си вдигнат рейтинга с гръмки заглавия ......Меси в друг отбор няма да отиде от страх че ще залези ......не е нахъсан като Роналдо и Ибрахимович ! Все едно да има 3-та световна война аз да се крия в сигурен бункер 10 години без никакви липси и риск .....и после да отида в някой чужд бункер ей така .....той е страхливец !
1
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек още 2 години няма да гледам любимия си отбор заради едно алчно латинче..

Спонсорирани публикации