Какво представляват турнирите по спортни залози?

Обновена: 10 май 2023 18:50 | 6 юни 2021 11:45, Александър Попов
Какво представляват турнирите по спортни залози?

Ако попитате каква е разликата между спортните залози и казино игрите, най-вероятно бихте получили много и най-различни отговори. Дълго време спортните фенове не бяха особено щастливи от факта, че казината предлагаха много сериозни джакпоти за всеки почитател. В началото на годината се оказа, че след направено проучване, точно това е едно от изискванията на феновете на спортни прогнози и макар новата визия на идеята да е в разработка, някои оператори побързаха с иновацията и спокойно ще открием, че е налична  в портфолиото на някои от реномираните родни брандове.

Един поглед на този линк ще откриете Winbet бонус и промоциите, където присъстват и всички налични спортни турнири. Защо обаче те са в център на внимание на спортните фенове? Не е трудно да забележим, че доста почитатели играят предимно срещу букмейкъра, липсва онзи социален елемент, в който силите могат да се премерват между самите играчи.
 
Брандът има много интересни идеи относно тази секция и демонстрира много оригинални решения. Погледът им през настоящия сезон беше насочен към Висшата лига, където всеки един клиент, докато прави прогнози за тази среща, участва паралелно и в това предизвикателство. Операторът има специална формула за успех, с която клиентите печелят точки. Ще открием, че когато направим залог за среща във Висшата лига, първо участваме в спортната секция за конкретен мач, а след това и в главния турнир.

Какво имаме предвид? Когато трупаме точки в тази секция, трупаме точки на база коефициента, направения залог и нашата печалба. Всичко се случва напълно автоматично, следователно няма да се занимаваме с никакви допълнителни подробности. До края на сезона всички се състезаваха и трупаха точки, като победителят от всички тях получава и джакпот награда.

Самият формат позволява турнирите да се провеждат по всякакъв критерий. Брандът предлагаше подобен формат за залози в спортната секция на живо, също така присъстваше и едно състезание, което подчертава сериозно чувство за хумор, обвързано с кеш-аут функцията. Ако не сте запознати, това е онзи момент, в който ако дадена спортна прогноза не се изпълни, можем да я използваме и да редуцираме значително нашата загуба. Брандът обаче, използвайки същата формула,  предлага и едно особено състезание за онези клиенти, които не са имали точния поглед, като отново се играе за награда.

С началото на следващия сериозен футболен турнир в лицето на Евро 2020 ще очакваме и пускането на следващото интересно предложение, все пак не само не е трудно да видим активирането на такава система, но е дори и очаквано от всички спортни запалянковци. В рамките на месеца ще видим много обрати из цяла Европа, след като турнирът ще се проведе в нов формат, а това означава, че и възможностите стават още по-интересни, при това за всеки един истински спортен почитател.

Получавайки всички тези възможности е повече от сигурно, че мнозина могат да се насладят на истинската игра, както и да се състезават с останалите клиенти. Впрочем същите признават, че винаги са искали да знаят кои са най-добрите познавачи и експерти в тази среда, но още по-важното е, че макар да имаме изнесени техните никове, имената и други лични данни остават недостъпни за останалите почитатели, всичко това е гаранция не само за висок професионализъм, но и за още повече емоция сред спортните фенове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase