Диксън показа ултрамодерен стадион за Левски на световно ниво

В близост до стадиона трябва да бъде изграден търговски център
24 юни 2021 13:16, Красимир Ангелов
75
Диксън показа ултрамодерен стадион за Левски на световно ниво
Снимка: Lap.bg

Кандидатът за нов собственик на ПФК Левски Джоузеф Диксън представи визуализация на проекта си за нов клубен стадион. Планира се спортното съоръжение да бъде с капацитет от около 25 хиляди седящи места, като всички сектори ще бъдат покрити.

В близост до стадиона ще бъде построен търговски център с площ 50 хиляди кв.м., в който ще има магазини, ресторанти и кино и др. Предвижда се и изграждане релакс-зона с няколко басейна, както и хранителни и питейни заведения извън територията на МОЛ-а.

Диксън вече съобщи, че е готов да вложи над 240 милиона долара в проекта, за който има осигурено финансиране от американска финансова институция. Англичанинът вече предостави документи и гаранции на управата на "сините", като очаква в близките дни да получи договор от страна на Левски, който да разгледа и обсъди с адвокатите си преди финализирането на сделката.

Още за плановете на нов стадион на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
8
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Нека се посмеем..СЕГА!
29
1
 
11
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Така и аз мога да нарисувам стадиона :-)
28
2
 
1
 
! Отговори
гьол.бг става страшн преди 2 години
диксън е капарирал мецко със свободен транфер, обещал му е да стане цар на българия. саудитска арапия е обявила война на катар и кувейт кой да инвестира у обора на народа. както се казва 3ма се карат йеменецо печели. пари нема ама ще са верна армия на джобния наполеонец от пръца новия пророк на мохамед. роналдо за да сплете рога с малкия който се мисли за недостижим пък ще премине в слабия и двамата с бат венци и митьо пищова че мажат манекенки по гърба с нивея. славия чека десетата...
27
1
 
19
 
! Отговори
sss преди 2 години
стига глупости! 3Д-то е взрето от безплатен сайт, преправили са табеките на стадиона и готово... иначе плами, обърнали са дори и движението... Тоя ще инвестира 250 млн долара, а няна Инвестиционен план!? Кой ще даде толова пари без да знае дали и кога ще си ги върне??... Ще подпише договор и тогава ли ще проверява дали и какво може да строи???
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо да не направят нещо подобно, те толкова пари правят от златото,че един такъв проект е отличен за замазване на очите на простолюдието. за визуализацията говоря :)
25
0
 
23
 
! Отговори
Силно се вълнувам преди 2 години
Камилите от къде ще поят вода? Има ли предвиден водоем до палмите?
24
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-напред Диксън ще поиска общината да му прехвърли безвъзмездно терена. След това ще построи търговски център, а с печалбата от търговския център към 2070 година ще построи ултрамодерния стадион. Само че в 2070 година никой няма да си спомня за ФК Левски.
23
2
 
9
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Те и на Боко му показаха едни рисунки на самолети!Много ги хареса..много черти по тях..много нещо..човек да се чуди и мае!Хубава работа!Сигурно и рисунката на стадиона е много хубава!Преди години едни честни израелци показваха на други нашенски тарикати едни планове..едни схеми за затворени жилищни комплекси чудо и приказ!Абе хубава работа!Хаха!Само едно се чудя къде му е файдата на някого да хвърли милиони в нещо от което и една стотинка няма да спечели!?
22
0
 
18
 
! Отговори
кръпел преди 2 години
пирамиди фараони ... и балъци за милиони
21
0
 
17
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 2 години
Отдавна не съм се смял така....
20
1
 
9
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 2 години
Бухахахааааааа.... Бухахахааааааа
19
0
 
35
 
! Отговори
ДДТ преди 2 години
Предвидено ли е в търговския център да има магазин за рибари, в който да има хубава захранка за шарани?
18
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Навремето и Соломон Анжел показа едно такова нещо; събра паричките на много хора и какво стана накрая?!?! Той и лилавия в каруцата с чаветата и дулцинеята насред реката гледал как водата приижда и викал : Господи само да изляза свещ ти паля колкото шкембето на Митьо пищова! А дулцинеята изотзадзе го ръгала в ребрата и питала : А бре м++++ отде толкоз пари! А той и викал : Мълчи ***! Аз само да изляза пък после я паля, я не паля!
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говори се, че е бушон на Божков !
16
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо някой ,ще влага 250 милиона в най пропадналото първенство в Европа? Този отбор трябва да печели по 25милиона на година, че да се избие след 10г.... което не знам как ще стане тук.Че подбре си купи биткойни бе охльов след 3год ще са по 5.
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, аз му вервам. Щял да прави и музей на калъфката на главния вход на модерния стадион!
14
1
 
28
 
! Отговори
хихихихи преди 2 години
Считат ни за бананова република, за туй има палми в презентацията. А на тоя дребен шмекер диксъна, няма да му позволя да ми излъска чепиците.
13
1
 
22
 
! Отговори
Търговски.регистърUK преди 2 години
Ама вие не разбрахте ли, че никой не бръсне ментето Диксън за слива; той е такова менте, по-але от китайско менте, чак смърди...
12
4
 
8
 
! Отговори
Левскар преди 2 години
Днес е голям празник за Любимия отбор. Проекта прилича на Алианц Арена. Страхотно. Призовавам и българската банка за развитие да дадат така и те 100 милиона нали и без туй раздават на наши хора за да стане по бърже проекто
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквам другата седмица да каже ,че ще купи Роналдо и Меси да играят в Левски.

Спонсорирани публикации