Официалната бойна карта на SENSHI 9 – двоен екшън на 10 юли!

Близо 60 бойци ще се състезават за поясите на KWU
Обновена: 8 юли 2021 15:55 | 8 юли 2021 15:45, Анисия Иванова
2

За пореден път международната организация за бойни галавечери SENSHI подготви много обещаваща бойна карта с битки по правилата на KWU Full contact и KWU SENSHI. Деветото издание на гала ще се проведе в Камчия, България, на 10 юли и ще се излъчва на живо за България по Bulgaria ON AIR, MAX Sport, както и в цял свят на американската онлайн телевизия FITE, както и на Boec.bg, Boec.com, Kwunion и Kyokushin Karate News. Бойният спектакъл започва на 10 юли от 20,00 часа в Амфитеатъра в черноморския курорт. Професионалната бойна галавечер е със свободен вход.

Експлозивното бойно шоу ще започне с 6 финала от първото по рода си Европейско първенство на KWU International Professional League. Двубоите от шампионата ще бъдат по правилата на KWU full contact в категориите до 70 кг, 75 кг, 80 кг, 85 кг, 90 кг и 90+ кг. Близо 60 бойци ще се състезават за поясите на Европейската професионална лига KWU - битките започнаха днес, на 8 юли, а полуфиналите ще бъдат на 9 юли.

След като видим кои ще бъдат първите европейски шампиони на KWU Professional League, SENSHI 9 ще продължи с още 7 спиращи дъха битки между професионални бойци от 11 държави. Легендарното трио на K-1 - многобройните шампиони на K-1 в тежка категория и инструктори в Професионалната лига на KWU Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст ще бъдат съдии, коментатори и специални гости на галата.

Шихан Александър Пичкунов, генерален секретар на KWU International League, също ще бъдат сред специалните гости и рефери на събитието.

Погледнете отблизо кои ще бъдат 7-те професионални битки от бойната карта на SENSHI 9:

Двубой № 7:Карлос Гарсия (Испания) – Драгомир Петров (България)
Категория: до 70 кг
Правилник: KWU Full Contact 

31-годишният Гарсия ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Той е шампион на страната си в стил К-1 за 2017-та и световен сребърен медалист в същата дисциплина от 2015.
27-годишният Драгомир Петров ще излезе за своя трети SENSHI двубой. Той има две победи от два мача до този момент. През 2019 година става европейски шампион по муай тай и печели състезанията Wizard Pro и Max Fight Pro.

Двубой №8: Павел Шелест (Беларус) – Едуард Алексанян (България)
Категория: до 80 кг
Правилник: KWU Full Contact

Беларусинът ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Той е сребърен медалист от Световното първенство по кикбокс от 2019-та.
Алексанян ще излезе за своя пети мач на SENSHI. Той има три победи от четири участия, като на SENSHI 7 спечели световната титла на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг.

Мач №9: Андрей Кедвеш (Хърватия) – Атанас Божилов (България)
Категория: до 75 кг
Правилник: KWU Full Contact

Кедвеш ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Хърватинът е сребърен медалист от Световното първенство на WAKO от 2019-та и победител в престижния турнир „Император Чок Дий“.
Атанас Божилов се завръща на ринга на SENSHI за своя 8-ми мач. Капитанът на националния отбор по кикбокс на България е Световен шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 71.8 кг. Наката е първенец и по кикбокс за професионалисти на Kickboxing Grand Prix в категория до 72.5 кг от 2018.

Двубой №10: Олег Цвик (Украйна) – Артьом Пашпорин (Русия)
Категория: до 70 кг
Правилник: KWU SENSHI

Украинецът ще направи своя дебют на SENSHI. Той е победител в Световната купа на WAKO и на турнира GLOBAL FIGHT Max Muay Thai.
Руснакът Артьом Пашпорин ще излезе за своя трети мач на SENSHI. Той става номер 1 в света от шампионатите W5, GPRO, S1. Бил е и интерконтинентален шампион от WKU, както и европейски шампион от WMC.

Мач №11: Fранческо Джая (Албания) – Ахмед Крънич (Босна и Херцеговина)
Категория: до 95 кг
Правилник: KWU Full Contact

Джая ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. „Усмивката“ има професионален актив от 21 мача и 15 победи.
Крънич има три мача на SENSHI и три победи. Той е европейски шампион на WAKO PRO в стил К-1 и сребърен медалист от Световното първенство на WAKO от 2017-та.

Мач №12: Самуел Дбили (Франция) – Сергей Браун (Германия)

Категория: до 80 кг
Правилник: KWU Full Contact

Дбили прави своя дебют на SENSHI. Той е двукратен шампион на Франция по муай тай и бронзов медалист от Световното по муай тай IFMA.
Сергей Браун се завръща на ринга на SENSHI за своя трети мач. Германската машина има две победи от два мача. Браун е световен шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. Той трябваше да се бие и на последната галавечер през май, но положителен тест за COVID-19 отложи сблъсъка с Никола Тодорович.

Мач №13: Флорин Ламбаджу (Румъния) – Андрей Чехонин (Русия)
Категория: до 85 кг
Правилник: KWU Full Contact

Главното събитие е изцяло чуждестранна битка на двама майстори на лоукиковете. Ламбаджу прави своя дебют на SENSHI. „Рамбо“ е национален шампион по самбо и кикбокс на Румъния и е считан за един от най-силните бойци на северната ни съседка. Руснакът, който във визитката си има световни титли по кикбокс на WAKO и WAKO PRO, сребърен медал от турнира „Tatneft Cup“ през 2015 г, втори дан в карате киокушин и над 50 купи зад гърба си, има 7 победи от 7 мача на SENSHI.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate Newsи Fighto.News.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: SENSHI
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много картуняци бе.
1
1
 
1
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
K-1 класика и красота в едно!