Гневни привърженици на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов

Наложи се намесата на полицията
Обновена: 23 юли 2021 08:19 | 23 юли 2021 08:08, Анисия Иванова
34
Гневни привърженици на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов
Снимка: БГНЕС

Скандал на стадион "Българска армия" снощи! Феновете на ЦСКА побесняха след разочароващото равенство (0:0) с латвийския "Лиепая" в Лигата на конференциите и освиркаха играчите, като част от тях нападнаха главния мениджър Стойчо Стоилов.

Феновете пробиха кордона от полицаи и атакуваха Стоилов, след секунди той се озова на земята. Наложи се полицаите да го влачат и носят на ръце, за да го спасят от линч.

Видимо раздразнени от втория пореден неуспешен мач на любимия си тим след тежката загуба от Лудогорец с 0:4 за Суперкупата на България в събота, запалянковци на столичния гранд се събраха пред съблекалнята на отбора, за да изразят негодуванието си от незадоволителното представяне в дебютния двубой от новия сезон в Европа.

Униформените лица едва прибраха Стоилов обратно в "червената" съблекалня. Той е напуснал "Армията", придружен от охрана, а треньорът на "червените" - Любослав Пенев, е привикал привържениците на разговор след ескалацията на напрежението.

Очаква се решението на собственика на клуба Гриша Ганчев, който от повече от половин година е в обтегнати отношения с лидерите на Сектор Г и не стъпва на "Армията".

Защитникът Иван Турицов призна също за напрежение между играчите и феновете на ЦСКА.

"Феновете са прави да недоволстват и да искат от нас победи и резултати. Благодаря на феновете, че винаги са тук и ни подкрепят. Дано занапред да се радваме заедно", заяви Турицов.

Още за спорт четете в

Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Левски 1914 преди 2 години
Защо се бунтуват? Лиепая не е случаен отбор. Шампион е на Латвия. Ако националния отбор на България играе като домакин на Латвия ще загуби поне с 0:4.
24
0
 
1
 
! Отговори
Бивш заблуден преди 2 години
Като малък ЦСКАр по команда. Осъзнайте се, няма вече ЦСКА, това и онова са хибриди. А и не трябва да има ЦСКА, нито Левски. Това са отбори на кумунуидите и доносниците, все едно водещи отбори по времето на нацизма да са се запазили до сега. Няма как да стане. Нацизма си замина, комунизма си замина, ЦСКА и Левски трябваше да си заминат отдавна. Само корупцията подържа Левски, осъзнайте се. Бъдещето е в ръцете на Лудогорец, Локо Пловдив, Ботев и други отбори, които скоро ще застъпят.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво му е разочароващото на равенството. отбор бананоядци дето по цяла нощ са в студентски град да ръгат млади разкрепостени чалга фенки на славюца и азис, какво друго да направят. а фенчетата им дето ги взимат тея влачени невести за невести и ядат каймака на хилядите бройки преди тях тръгнали да се правят на мъжленца и да мечтаят за онея времена. а са едни припознати латексаджии... срам. мразя минцифайките ама срещу тея лумпенченца съм за минжо
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам дали има по тъпппии фенове от Българските. Перуката се върна във властта реакция 0. Плеши говори глупости и седи на хранилка реакция 0. Берба се опитва да промени всипко за добро... реакция 0.Вие фенове да не би да сте умствено изостанали ? На такова ми бие вече ...
21
4
 
18
 
! Отговори
преприпознавачев преди 2 години
литекс микре паднали на армията, някакви палячовци се били и скубали топ новина, какво ни интересува подобна простотия
20
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ганчев да спира парите и тогава да видим туупите фенове как ще се оправят
19
1
 
18
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Пак ли тези? цдна умря отдавна стига вече.
18
1
 
12
 
! Отговори
АЗ НЕ преди 2 години
ЗНАМ С КАКВО Е ВИНОВЕНСТОИЛОВ?!? НАВЯРНО С НЕЩОЕ ВИНОВЕН. НАЙ ВИНОВЕН ЕСУПАТА. ПОДГОТОВКА В АВСТРИЯСЛАБИ РЕЗУЛТАТИ. ПОЗОР СЛУДИТЕ. И СЕГА ЕДНО ГОЛЕМОНИЩО. САМО ЧУЖДИ ЗА ПАРИ.СУПАТА Е ПЪТНИК.
17
2
 
27
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Следващият мач да изкара отбора и догодина пак в Ловеч.Там никога не са имали проблеми с феновете
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦСКА е частна компания и тя определя какво да купува и какво да продава,също и целите си.Феновете както и повечето граждани до такава степен са деградирали,че каквото и да кажа ще бъде малко.Това е все едно да търсим сметка на кренвирши КЕН ,че са пуснали реклама вместо да увеличат персонала.Понеже това води до разходи ,а не приходи.Ако Ви харесва подкрепяте отбора.Ако не се разкарвате.Не са необходими и.д.и..о..т..и в футбола.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страшна пр...о..с..т..о..т..и..я.Уж сме най голямата работа тук...а полицията ги е страх да набие няколко фена.Сбъркана работа.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Футбола и феновете са отражение на държавата.Държавата е така построена,че да защитава интересите на престъпниците.Дано да се унищожи всичко,за да може да се започне от начало.Ние сме пример за Европа за всичко негативно в всяка гледна точка и за всяка част от живота.
13
3
 
13
 
! Отговори
фен на ЦСКА преди 2 години
Когато всеки сезон ти продават най класните футболисти е несериозно да се търси вината за слабите резултати в треньора на отбора. Нормалния фен би трябвало да се запита, каква е вината в случая на Стоилов? Докато лудогорец надгражда, алчното джудже превърна ЦСКА във футболна сергия. Сезонът все още не е започнал, но вече всички знаем кой ще е шампион...
12
9
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Възмутен съм от държанието на феновете ни. Направо имам чувство, че гледам ултрас феновете не Уески. Абсолютни селяци и това с маймунските звуци е било върха на тъпотията. И как ще надъхаш играчите ти да играят като се държиш така не знам. Е на Гришата мисля че това ще му изчерпи търпението вече.
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тя пък една радост: движехте се по терена като 60-70-годишни дядовци... Юношите да бяхте пуснали, щяха да играят с по-голям хъс. Стойчо Стоилас си заслужи несъвсем джентълменските обноски. Този човек само създава клюки и интриги. Г-да от ръководството на ЦСКА, поучете се от Делиорман Рз: те вече пускат по 4-5 играчи българи , а вие - само по двама. И под носа ви взеха Кирил Десподов и много млад талантлив юноша... Гусин Стойкас Стойкас, кажи нещо по въпроса!
10
1
 
9
 
! Отговори
1912 преди 2 години
До Веселинъ 7112136860Ами дай направо да върнем комунизма...
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така да беха нападнали ония убавци от БФС,сега щяхме да имаме ново управление и по качествен футбол..
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега остава да се окаже, че Чичовото взима повече и от Балтов на месец!
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Арда се представиха по-зле. Но поне се стараеха... а и съперника им бе силен.
6
2
 
14
 
! Отговори
Оптимист преди 2 години
Да закриват проекта! Вече го няма ББ с гювечи за Жужи. Сега новите сами ще си папат, без да опрощават захарни данъци или да купуват за държавна сметка скъпи китайски бракми. Време е да се разпродадат футболистите и кой откъде е.

Спонсорирани публикации