Трусове във футбола - защо се смени цялото ръководство на ЦСКА?

Ганчев е един от най-добрите футболни ръководители, каза Стефан Ралчев
Обновена: 27 юли 2021 11:49 | 27 юли 2021 11:49, Анисия Иванова
11

Цялото ръководство на футболния отбор ЦСКА беше сменено. Със своите длъжности се разделиха изпълнителният директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип. Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб. Защо се стигна до освобождаването на цялото ръководство в един от най-големите футболни клубове у нас?

"Най-прозаичното е, че няма успехи. Макар че отборът спечели Купата на България преди месец. Феновете на ЦСКА са доста специфична маса хора, които не се задоволяват само с това и вече 5,6 години под управлението на настоящето ръководство те виждат, че то има потенциал за нещо повече, но той не е реализиран", каза спортният журналист Стефан Ралчев в студиото на "България сутрин".

Той подчерта, че Гриша Ганчев е един от най-можещите и един от най-добрите футболни ръководители.

Още по темата

"Знаем какво направи за повече от 20 години в българския футбол. Знаем, че е успешен ръководител. Знаем в какво превърна "Литекс" и каква "люпилня" за таланти е. Но не мога да кажа какво точно се случва на "Българска армия", допълни Ралчев.

И коментира новият треньор на "червените".

"Пристрастен съм, защото Стойчо Младенов е един от любимите ми треньори. Знам какъв мотиватор е, а това е много важно в отбор като ЦСКА и "Левски", защото там спецификата и напрежението са постоянно на крайности. Има нужда от такъв човек. Любо Пенев беше същият, но с огромни разлики в треньорските качества. Стойчо Младенов е най-успешният треньор в най-новата история на ЦСКА - две титли, доста поредни победи над "Левски". Зад него е екип от истински цесекари. Те са много големи любимци на "червената" публика", подчерта спортният журналист в ефира на Bulgaria ON AIR.

Стефан Ралчев добави, че не трябва да се забравят и 10-кратните шампиони "Лудогорец".

"Те са критикувани за не едно и две неща, но 10 титли не се случват случайно. Добрите игри в Европа също не са на късмет. Там няма кой да ти помага. Да, напоследък "Лудогорец" не е същият, защото има подмяна на поколения. Но големият проблем на феновете на ЦСКА е постоянното търгуване на футболисти. Това е нещо, което не се случва в "Лудогорец". Има футболисти като Светослав Дяков, Владислав Стоянов, които 10 изкараха при "орлите", сподели той.

А по думите му ЦСКА не прилича на себе си след лятната подготовка. Той очаква треньорските смени и оставки да продължават и в други клубове. Но според него такива промени не носят резултати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Мотиватор преди 2 години
Чрез оплюване на съдиите и БСФС,най вече!Ако последните помагат,няма проблеми!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помня още навремето с Литекс. Уж шампионска титла, уж школа. Големи футболни успехи при Гриша Ганчев така и не дойдоха.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как можаха да махнат Супата, сега с кого ще се оправдават като пак загубят?
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и какво като е създаден 1914 пак си е комунистически отбор,направи си справка за собствениците му всичките бивши комунисти
5
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Колко заплата вземат ритнитопковците
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време бе да го сменят тоя отвратителен тип - Пенев Да върви да духа супата сега ...
3
6
 
3
 
! Отговори
666 преди 2 години
До АнонименМунчо Левски е създаден 1914 а не 48.Друг е въпросът че *** се опитаха да го превземат отвътре.оранжавото цдна е истинския комунистически отбор
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След ББ и #гел си заминава и делиорманци в група Б, В, А....
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
левски и цска са комунистически отбори,като я няма партията да дава пари и резултатите са очевадни

Спонсорирани публикации