Как букмейкърът Betway доби популярност сред играчите в цял свят?

30 юли 2021 10:12, Александър Попов
Как букмейкърът Betway доби популярност сред играчите в цял свят?

Спортните букмейкъри в световен мащаб вече са изключително много и за да успееш да пробиеш в тази жестока конкуренция, ще ти трябва нещо повече от просто добре работеща платформа за залози. Очевидно Betway знаят каква е формулата за успеха, тъй като брандът е широкоизвестен в различни краища на света, а скоро се очаква да стъпи и на българска земя, получавайки лиценз. Разбира се, добре структурираният сайт с многото спортни дисциплини и пазари към тях играе важна роля, точно както и добрите налични коефициенти за повечето събития. Освен това обаче, Betway са използвали още няколко прийома, които са им спечелили много привърженици.

Говорейки за високи коефициенти, сайтът предлага boost опция, която представлява завишени ставки за определени залози. Още на началната страница ще откриете Betway Boost предложения, които обикновено представляват няколко различни предложения за селекции в един залог, но с коефициент по-висок отколкото този, ако изберете същите селекции в класическа права колонка. В случая не вие избирате какво да залагате, но пък получавате коефициенти, които няма да намерите в останалите букмейкъри, а потенциално по-голямата печалба винаги е добър мотиватор. Betway Boost не е някакъв бонус, който е необходимо да активирате, а просто допълнителни изкушаващи предложения за залози.

Разбира се, винаги е за предпочитане сами да изберете какъв да бъде залога ви, а не да се съгласявате с нечие предложение, пък било то и с по-висок коефициент. В случая Betway са помислили и за това, тъй като предлагат bet builder опция, позволяваща ви да обединявате няколко различни селекции от една и съща среща в множествен залог, при това с доста голямо разнообразие от налични пазари.

Друг добре доказан метод за набиране на клиенти е осигуряването на лайв стрийминг. Betway предлагат видео на живо от различни спортни събития, като за да може да ги наблюдава, всеки трябва да разполага с профил в сайта и да има на сметката си някаква сума пари. Така несъмнено част от клиентите на платформата са дошли именно привлечени от тази възможност.

Няма съмнение, че предлагането на изкушаващи BetWay бонуси е добър начин букмейкърът да спечели любовта на потребителите. По традиция бонусите тип безплатен залог са най-желани, тъй като при тях няма опасност от загуба на средства. В Betway това е доста често срещано предложение, като например началният им бонус за спорт е именно под формата на безплатен залог за 10 паунда. Подобна е и началната оферта за залози на електронни спортове. Всяка седмица безплатен залог в същия размер може да получи и вече регистриран играч, ако в рамките на последните седем дена е направил залози на стойност 25 паунда посредством Bet Bulder опцията, включвайки поне три селекции в правата колонка. С бонусите обаче винаги трябва да се внимава, тъй като освен възможност за печалба те могат да се превърнат и в клопка, която в крайна сметка да ви донесе повече загуби. Винаги се запознавайте подробно с правилата и условията на всеки бонус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Betway
Още от