Залози на живо в Betano - с какво се откроява разделът?

30 юли 2021 15:58, Александър Попов
Залози на живо в Betano - с какво се откроява разделът?
Снимка: Pixabay

Спортните залози са вълнуващи сами по себе си, но когато говорим за залагане на живо тръпката се повишава още повече. Този тип игра създава усещането, че потребителите имат по-голям контрол над нещата, тъй като вече са проследили как се развива дадена среща и именно на база своите наблюдения са направили оправдан залог. Тази функционалност бързо се разви и се превърна в задължителна част за всеки голям букмейкър, а без съмнение Betano са с претенциите да бъдат такъв. Сайтът е близо до това да получи лиценз за България, след като доби доста голяма популярност в северната ни съседка Румъния.

Секцията със залозите на живо в Бетано е доста добре структурирана, като всеки играч може лесно да се ориентира в обстановката. Най-горе ще видите информация за следващите футболни срещи, за които ще се предлагат залози на живо, подредени по часове. Под тях се дават сведения за всички налични спортни събития, които в момента се играят, а също и опция за преглеждане на календара, който представлява пълна програма за следващите 24 часа, включваща всеки наличен спорт, за който могат да се правят лайв залози. Ще откриете дори бутон, който да отдели кои от тези събития ще се предлагат с видео на живо.

В самата секция на живо също са предложени предстоящите спортни събития, но те са подредени по дисциплини и по конкретни шампионати. Подобно на LiveScore или друга платформа за спортни резултати, получавате таблица с отделните срещи, минутата в която са в момента и точният резултат, като към всяка една от тях са на разположение за бърз достъп основните пазари за краен изход. Те обаче далеч не са единствените, всеки двубой разполага с десетки, а често и стотици други различни пазари, между които да се избира. За улеснение имате възможност и да сортирате събитията по конкретен спорт

Към повечето от срещите ще забележите малки иконки, които информират, дали конкретният двубой ще се предлага с видео връзка на живо или пък ще е налично интерактивно табло, което което всеки един момент от мача показва какво се случва, така че дори без да имате възможност да наблюдавате лайв стрийминг да може с достатъчно голяма точност да анализирате случващото се. На разположение са и купища статистики и всякаква нужна информация за сблъсъка. Докато обаче статистическата информация е достъпна за всички, то видеото на живо от срещите е само за онези, които имат регистрация в сайта и някакви пари по сметката си. Самото излъчване се осъществява в малко прозорче в горния десен ъгъл, което може леко да се разшири, но не и да заеме целия екран, тъй като идеята е през цялото време да имате и поглед към променящите се коефициенти. Това обаче е стандартна практика, така че едва ли ще ви изненада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Betano
Още от

Спонсорирани публикации