Бетано предлага до 50% по-големи печалби за акумулатори

Бетано предлага до 50% по-големи печалби за акумулатори

Betano е един от спортните букмейкъри, чакащи на опашка за получаване на лиценз за България, а ако това се случи може да сте сигурни, че още в самото начало платформата ще предлага редица промо оферти, с които бързо да спечелят нови потребители. В други държави, където компанията вече оперира могат да се забележат някои доста интересни бонуси. Със сигурност сред най-популярните от тях е ACCA бонуса, който е за привържениците на акумулаторните залози. За тези, които не знаят какво е "акумулаторът", това е множествен залог, комбиниращ няколко срещи, като коефициентите в него се умножават и размерът на потенциалната печалба нараства прогресивно, но в същото време и шансовете за успех се намаляват пропорционално с всяка новодобавена селекция.

В случая на ACCA бонуса в Betano, потребителите имат възможността да увеличат допълнително евентуалната си печалба. Офертата обаче има няколко условия, които трябва да бъдат спазени. Като за начало избраните селекции в залога трябва да бъдат между четири и десет, а минималният коефициент на всяка трябва да бъде поне 1.50. Приемат се само основни селекции като краен изход, под и над и гол-гол. Предложението е валидно и само за футбол и баскетбол, като футболните залози трябва да бъдат от шампионатите на Англия, Италия, Испания, Германия и Франция или Шампионска лига и Лига Европа. Залагащите на баскетбол пък могат да се насочат към NBA, Шампионска лига и Евролига, както и световната купа на FIBA.

При акумулаторен залог или известен още като права колонка с четири срещи образуваният общ коефициент ще се покачи с 10%, съответно и печалбата ви ще скочи с 10%. Всяка следваща добавена селекция увеличава този процент, като при залог с десет срещи ставката ще скочи с още цели 50%. Разбира се, излишно е да се казва, че да познаеш права колонка с десет селекции далеч не е лесна задача. Трябва също така да се отбележи, че максималната стойност на бонуса е 1000 евро и всеки регистриран потребител може да се възползва от него до три пъти в рамките на 24 часа.

ACCA бонусът обаче е само един от многото в Betano, като подробен преглед на останалите промо оферти ще откриете на следния линк https://silentbet.com/bg/betano-bonusi/. В спортната секция на букмейкъра честа практика е да се предлагат бонуси от типа безплатен залог. Тяхната стойност не е голяма, но пък за сметка на това няма някакви сложни изисквания за усвояването им. Други популярни предложения са ранното изплащане на печалба в случай че отборът на който сте заложили успее да повече с два гола разлика или съответно с 20 точки, ако говорим за баскетболна среща. Друга харесвана възможност е връщането на залога при непечеливша футболна прогноза, в която обаче резултатът е завършил 0:0. Всяко от тези предложения обаче има своите специфични условия, с които е необходимо да се запознаете, ако смятате да се възползвате от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации