Тайбе Юсеин спечели бронзов медал от Олимпиадата

Българката надви Любов Овчарова за олимпийското отличие
Обновена: 4 авг 2021 15:27 | 4 авг 2021 15:23, Красимир Ангелов
81
Тайбе Юсеин спечели бронзов медал от Олимпиадата
Снимка: Lap.bg

Тайбе Юсеин спечели бронзов медал от Олимпийските игри в Токио и така добави второ отличие към актива на България.

Юсеин победи рускинята Любов Овчарова в мача за бронза в категория до 62 килограма на женския турнир по борба в японската столица. Нашето момиче се представи страхотно в днешния двубой и тушира съперничката си, още преди да е изтекла една минута от срещата.

По този начин България вече има два медала от Олимпиадата в Токио, след като Антоанета Костадинов спечели сребро в спортната стрелба във втория ден на Игрите.

Със сигурност имаме и още един медал, дело на Стойка Кръстева в бокса. Какъв ще бъде той – златен или сребърен, ще стане ясно след финала на категорията в събота сутрин.

Всичко за триумфа на Тайбе Юсеин вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Будете умни!Това шиити,сунити...всеки да е такьв,какьвто иска да е,да упражнява в кьщи която секта си иска.Важното е да сме обединени,да се уважаваме и да не дадем повод и вьзможност на бьлгарите да ни затрият като нация!Те от памтивека са разединени и затова сме ги управлявали векове наред!Забранявам ви да се обиждате на ,,сунити", шиити"!! И помаците и ромите ни са братя!Обичаме ги и тях!Анладьньз мь?!
49
0
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 21 ! Тоя па ...всички били бьлгари!Ние броим дните,когато душата и на последния бьлгарин се понесе в небесната шир,та да имаме повод да организираме еедно пищно закриване в чест на най скапаната и ненужна нацийка,тоя ни в клин ни в рькав обявява балканите за царство на бьлгарите!!!Ти статистики не четеш ли бе?!
48
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Някакъв умник по-надолу твърдеше,че Тайбе и близките й едва говорели български.Имаше интервю с близките й,и със нея самата-всички говорят български!Самият факт,че живее в България,и я прославя като спортистка,означава че България е нейната Родина и всякакви такива подмятания са обидни.Онзи депутат от ДъПъСъ,който едва си спомня българските думи,и припозна Анадола за своя родина нещо повече ли е сторил за България,коментирайте него!!!!!!!!?
47
0
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Асан, ти си добро момче,винаги търсиш оптимизма и се шегуваш, прекрасно,но това с Тайбе в случая не е подходящо. Тренирал съм същият спорт и е много неблагодарен, контузии, категории. Веднъж свалих 7 кг за една седмица и знам други 12 кг за седмица. Аз знам през какво е преминала Тайбе, заслужава уважение и нека се радваме с нея, за нас е.Един пробива за всички ни, достойно е!Имай и ти радост Асан, имах приятел боксьор Асан. Приятна вечер и време е за бира))))))
46
1
 
11
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Асан - Асан ли си, нА.сран ли си, ти инжЕнер ли си или доктор, та питаш? Не вярвам да си ни едното ни другото. Всеки който е най добър в занаята си трябва да си получи изкараното. Това момиче се е трудило достатъчно, и няма защо *** като теб да се "грижи" за социално равенство. Отделно, не вярвам да ти пука за докторите или инженерите, просто злобееш. Лека ти вечер, ако ти е възможна такава.
45
3
 
9
 
! Отговори
Браво преди 2 години
на момичето. А мъжете...., какво донесоха мъжете. Само мрънкане, оня, плувеца мамин, не можел да си извади ръцете от водата. Иначе да се татуират целите могат, и прически да правят. Пед
44
1
 
21
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Поздравления! Браво на момичето. Достойно представяне, нека се радва на постижението си - напълно заслужено. А на остроумничащите по долу - пичове, на малкото пръстче на това момиче не можете да стигнете. В сравнение със нея сте просто жалки лилипути, но си го знаете, затова и "коментарите" ви.
43
2
 
31
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Браво, Тайбе! Радост за България!
42
1
 
37
 
! Отговори
браво и честит медал преди 2 години
Достойно момиче, борбено и смело! Скромно се изказа, без нито една излишна дума! Изглежда ми достатъчно концентрирана и амбициозна, на следващата олимпиада може и златно отличие да вземе! Тя го заслужава! Честито Тайбе, зарадва ни!
41
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 години
до Тролъ от Гурътъ___ Няма какво да гледаме, сегашните спортисти и треньори в БГ 90% ползват същите хапчета, бази и методи от 1970-80г. Ама спорта е на съвсем друго ниво (40-50г. по късно сме все пак), та затова все по-надолу слизаме. Тук таме някой с по-нови нещица и са класира към финали и полуфинали, ама после става трудно.
40
16
 
9
 
! Отговори
11 преди 2 години
Ей тва е да тайбе Тайбе.
39
13
 
14
 
! Отговори
Браво преди 2 години
на момчето!!!
38
7
 
22
 
! Отговори
SKF преди 2 години
Браво , браво ,браво на момичето , на тази олимпиада само нежният пол ,умива очите на България.Иначе на нашенеца, му дай да ходи с разкрачена походка ,демек ,има много багаж за носене ,там някъде
37
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До46. Какво да вида. Шампионката е с трикольора на Бг. В БГ има Демокрация , ако е искала друга националност може да си избере. Не сме Русия или Беларус.
36
16
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЖЕНСКИЯ СПОРТ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ!! ВЕЧЕ СЕ РАЗРЕХАВА НА ТРАВЕСТИТИ ДА УЧАСТВАТ ПРИ ЖЕНИТЕ И ТО БЕЗ ДА СА СИ НАПРАВИЛИ И ОПЕРАЦИЯ ЗА СМЯНА НА ПОЛА САМО ДА ИМАТ ПАШАПОРТ В КОЙТО Е ПОСОЧЕНО , ЧЕ СА ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ
35
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я да питам отворковците, които изтъкват етническия й произход: Вие какво направихте за България, та имате очи да я подигравате? Браво на момичето и поклон!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ОффНе работи така, милично.
33
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на момичето.
32
8
 
14
 
! Отговори
караджорджевич преди 2 години
Всички които плюят Тайбе Юсеинова очевидно са стискали палци за Любов Овчарова!
31
2
 
27
 
! Отговори
прокурора преди 2 години
Дамите в Токио успяват да запазят честта на нацията! Вече 3 медала за България, а за мъжете е все по-трудно да дойдат с медали! Стискаме палци за Стойка Кръстева да донесе първо злато. Браво, момичета! Гордеем се с Вас!

Спонсорирани публикации