Кметът на Плевен предлага Стойка Кръстева за почетен гражданин

Кръстева донесе втори затен медал за България от Игрите в Токио
7 авг 2021 21:21, Ния Христова
23
Кметът на Плевен предлага Стойка Кръстева за почетен гражданин
Снимка: БГНЕС
Кметът на Плевен Георг Спартанки предлага Олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева да бъде обявена за почетен гражданин на града, предаде БНР.
 
Вторият златен медал за България - на Стойка Кръстева, отново донесе празник в плевенския край след златото на Ивет Горанова.
Още по темата
 
Кметът Георг Спартански каза:
 
"Очаквахме след олимпийското злато на Ивет друга жителка на нашата община - Стойка Кръстева, да зарадва България с второ злато. Стойка се представи великолепно, зряло. Втори златен, исторически за България, медал, който пак идва в община Плевен и за цяла България, разбира се. За да бъдат равнопоставени нещата и да бъдат на принципна основа, за мен ще бъде удоволствие да предложа на колегите общински съветници да удостоим със звание „почетен гражданин“ на Плевен и Стойка Кръстева. Вие сте присъствали на еуфорията в село Върбица, където живеят и съпругът, и родителите на Стойка. Признание за огромния успех, за положения титаничен труд и за огромния таланти на Стойка Кръстева, както и на Ивет Горанова, е да бъдат предложени и обявени за почетни граждани на Плевен. За мен ще бъде чест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Какъв е по народност този Георг Спартанки? Крайно време е кметовете да престанат със социалистическите циркове от едно време. Почетен гражданин, заслужил деятел, лауреат и прочие дрън дрън - та пляс. Да им дадат безплатно по един апартамент в Плевен и на Ивет, и на Стойка. Това разбирам като заслужени награди. Съсипвали са си здравете от тренировки и спартански живот, а сега им се направо подиграват с подобни "награди". Излагаш се кмете "Спартанки".
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е ходи на баня безплатно и ще се вози в градския транспорт без билет. Подигравкаааа!
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната простотия. Взела един медал и вече почетен гражданин. Нали е спортист, това и е работата бе. Аз като ходя на работа и да не ме направят почетен гражданин. Ако е космонавт е друго, ако измисли нещо което да облагодетелства народа, света дори ок става почетен гражданин. Набила няколко 50кг жени на ринга и вече почетен гражданин. Съвземете се селяни.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Плевен никой не иска защото е висока безработица. Апартамент в центъра на София иска,
12
6
 
13
 
! Отговори
Стария Джо преди 2 години
Държавата е мащеха за спортистите, които разчитат изцяло на спонсори при подготовката, но след медала на олимпиада България става майка, федерацията те търсят, имало награда - пресконференция + 5000 лева. Евала на шампионката!!! Нашите жени пак са най красиви и най корави.
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойка си е от Добрич, но това няма значение. Къде са българските мъже в спортните дисциплини. Добре че са дамите, за да отсрамят положението.
10
1
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Стойка не е от Плвен , добружанка е ... после била от Руси :)))
9
16
 
10
 
! Отговори
Плевен преди 2 години
Добре че е Плевен да носи слава на България в спорта. Софийските грандове се занимават само с пране на пари чрез покупки и продажби на треторазрядни бразилски и африкански ритнитопковци. Всичко останало е занемарено. Заради това станахме за посмешище във футбола, волейбола и още редица спортове, носили преди радост на българите.
8
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кадя е видеото с мача нищо нема :)))
7
10
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Почетен побойник на Плевен...
6
10
 
17
 
! Отговори
Обективно погледнато преди 2 години
Плевен е едно пропаднало селище! Мръсно ,неугледно,обезлюдено! Но за сметка на това с не работещ кмет и администрация! На никого не пожелавам да премине а камо ли да живее в това прокълнато място...
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо й дайте митниците!
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия не могат да приемат, че момиче от малкото градче стана олимпийски и сега ще правят всичко за да си запишат този успех на тях.
3
3
 
18
 
! Отговори
Гейорг Гейоргиев преди 2 години
Като се върне, да му вкара един десен прав на кмета на Плевен.
2
11
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
У върбица почетна ***
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сетиха се тъпитеее политици да се натягат на спортистите ни но след като се окичиха д медали Масло.оум.ници такива