"Черно море" победи "Берое" с 2:0, варненци водят в класирането

Моряците са без допуснат гол от началото на първенството
8 авг 2021 19:46, Анисия Иванова
8

"Черно море" поведе в класирането след успех с 2:0 при гостуването на "Берое" в Стара Загора. Варненци продължават да са без допуснат гол от началото на първенството.

Двубоят започна вихрено за домакините. Още в 3-ата минута Илиян Стефанов нацели гредата, след което последва шут на Абубукар Тунгара, но този път Георгиев изби в корнер. След изпълнението му отново Тунгара засече подаването, но вратарят на "моряците" пак бе на ниво. Футболистите на "Черно море" търпеливо чакаха своите моменти и те настъпиха през втората част.

Не бяха изминали и две минути, когато  Васил Панайотов бе изведен отдясно в наказателното поле. Последва пас към Родриго Енрике, който не остави шансове на вратаря - Нордин Бакер.

Малко по-късно момчетата на Илиан Илиев удариха за втори път. Голмайсторът бе Касми, а попадението му на практика реши изхода на мача. Футболистите на "Берое" не успяха да избегнат първата си загуба в първенството. Успехът пък изведе "Черно море" на върха в класирането със 7 точки.  

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: футболБероечерно море
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Васил Кунчев-Леви - обесен или офесен??? Свидетелите на офесването са същите о Нюрмберг и голгота. Ни рапъване на кръст е имало,ни обесване на Леви е имало,ни екстерминация на евреи от ереина Хитлер не е имало. Свидетели на Йехова е имало. Ей ги и днес-*** Ви в очите, че виждате мистерии и чудеса. Долу Левски! Само ЦСКА,Славия и Ботев !
3
0
 
2
 
! Отговори
кажи - Арда преди 2 години
30 минута на герена 0:2
2
5
 
6
 
! Отговори
Петльо преди 2 години
По трудния начин ще разберат що е то мъка га га уз ка!
1
5
 
6
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Трибуквената фирма от Варна е победила отбора на ДПС.

Спонсорирани публикации