Симона Дянкова ще бъде знаменосец на закриването на Олимпиадата

Церемонията е тази вечер от 20.00 часа местно време
20
 Симона Дянкова ще бъде знаменосец на закриването на Олимпиадата
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика Симона Дянкова ще бъде знаменосец на България на церемонията по закриването на Олимпиадата в Токио, съобщи БТА.

Дянкова и съотборничките й ще се борят за отличие по-късно днес в многобоя в японската столица. Състезанието започва в 11.00 часа местно време (5.00 часа българско време), а възпитаничките на Весела Димитрова са фаворитки за отличие, след като вчера се представиха много силно в квалификациите и влязоха във финала с безапационен първи резултат.

Церемонията по закриването на 32-ата Олимпиада е тази вечер от 20.00 часа местно време.

Българските състезатели се представиха добре в японската столица, като преди последното участие на гимнастичките от ансамбъла днес те вече спечелиха 5 отличия - 2 златни, 1 сребърен и 2 бронзови.








 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Олимпиада
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
probi преди 2 години
Не стигат думите, за да изразя радостта си, гордостта си, обичта сикъм тези фантастични деца и техните треньорки!Благодаря Ви, брилянтни сте!Живи и здрави!
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Симеон Дянков -знамето на 2 февруари.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От години повтарям, че това е спорт, който трябва да се забрани!Това не е спорт, а цирк, пълен с женска злоба.Омръзна ми да гледам кльощави, недохранени момичета с окапали коси, които са емоционално нестабилни.Омръзна ми да гледам Илиана Раева и Нешка Робева, които се вживяват като кралици.И с какво право отново виждаме Илиана в Токио, колко президенти на федерации отидоха там, и защо не виждаме снимки с треньорката, но видяхме Илиана.Това е комунистически спорт.
5
2
 
8
 
! Отговори
Провалената Бг преди 2 години
Всичко това е супер,но истината трябва да се кяже.Блягодарим ви момичета,но олимпиадата е провал.Защо?Олимпийските игри са били център на полисния свят на запада от времето на древните гърци.Център на мъжко съревнование.Имаш мъже- имаш полис.Имаш държава имаш мъже..Безумието в България продължава.Мъже няма,ама мислим ,че има държава.
4
3
 
5
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
А, Симеон Дянков къде е?
3
19
 
13
 
! Отговори
Дчдч преди 2 години
Браво на всички спортисти за представянето! Браво на Бойко и Кралев затова, че години наред изливаха държавни пари в спортни зали, програми, специалисти и спортни бази...сега берем плодовете на правилната стратегия и дългосрочна програма.Дори през комунизма не сме имали толкова медали, колкото сега. Браво!!!
2
7
 
23
 
! Отговори
ГЕРБ ПОБЕДА! преди 2 години
Слава на Симона Дянкова!
1
12
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
А АЗ БЯХ ЗНАМЕНОСЕЦ НА ПPAЙДА И ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ МИ БЕШЕ 3АБИTO ЗНАМЕТО!