Бербатов със сигнал в прокуратурата срещу Михайлов

Упражнявал принуда, възползвайки се от служебното си положение
34
Бербатов със сигнал в прокуратурата срещу Михайлов
Снимка: БГНЕС

Сигнал в Софийска градска прокуратура срещу Борислав Михайлов се подали хора от екипа на Димитър Бербатов, съобщи БНР.

Още по темата


Сигналът е за това, че Михайлов упражнява принуда, възползвайки се от служебното си положение. В понеделник сутрин Димитър Бербатов сподели в интервю, че се обмисля подаването на жалба до прокуратурата във връзка със заплахи срещу клубове, които са се подписали в подкрепа на кандидатурата на Бербатов за президент на БФС.

Според вносителите, по нареждане на Михайлов, шефове на зонални съвети са заплашвани с уволнение и са принуждавани да натискат клубовете да подписват контра-декларации на тези, които бяха входирани преди седмица и са внесени в БФС с искане за конгрес.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и тук англосаксонските възпитаници нищо няма да постигнат, е нека опитат, пак ще е само за шоуто,успех все пак .. ще проправят път за такива като кандидат купувача на Левски 100 процента
28
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво си дал за България че имаш претенции за нещо което не зслужаваш
27
0
 
5
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Футбола е за децата, защо пенсионерите окупират БФС? Боби, ако беше мъж на място сам щеше да обяви, че няма резултати и че е време за промяна. Ако бе взел Митко да му покаже къде куцат нещата и какво може да се подобри и да се оттегли като голям човек. Но! Виждате... Хванал се като удавник за сламка... Бобка не осъзна ли, че футбола не е професия, а емоция? Ти носиш ли позитивни емоции на народа към днешна дата? Не може на стари лаври, чичи.
26
0
 
6
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Перукане, няма ли да оставиш и младата перука да си поиграе ве дева? Децата масово се отказаха да играят. Как ще ходи да рита като в БФС сне се събрали хора с наднормено тегло. Трябва им идол какъвто им беше Ицо и какъвто им беше Бербатов. Теб ти знаем кариерата, пазиш колко да ти го не вкарат... ;} И бат Венци същият ВИСаджия. И той пази, ама какво точно... Определено не интересите на децата.
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Бербо! Смела постъпка, за която повечето мишоци в БГ футбола не биха и помислили да осъществят
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бербо-Велик си!Действай.Браво
23
16
 
6
 
! Отговори
you преди 2 години
Тоз като го гледам и слушам същия като тотално провалилия се чалга политик Славчо.Много приказки от хиляда и една нощ и накрая се посра.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още когато разледващите прокурори свали М.Платини и се произнесоха че и Бай Перукан е в играта,,,бобикът'' трябваше да си бие камшиците от мекия стол на Кърниградска.*** той нашия от МВР-то,не миж ги и барна там.А и жена му се кипри по кпктейлите лежейки на старите лври.
21
7
 
8
 
! Отговори
До Моля преди 2 години
А помните ли как оня врачански селянин-Петров ,след поредният си мач,в който провали националният отбор каза на журналистите-вие не сте българи?!Нещо като Любо за ...супата.Той бил големият българин ,разираш,ли.Ама къса памет...Хем "големият Булгарин" Хем и от банково дело разбирал.Питайте Крум Савов.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само тук чалгата и футбола са на едно ниво! може би чалгата е малко по високо!
19
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бербатов не напусна националния, той бе изгонен! И ти и аз и който и да било, не бихме търпяли с години, Барби, ку.во, и т.н... човека има близки, деца и не иска да слушат такива простотии, още повече, човек доказал се на световната сцена, още повече голмайстоор 1 на България, в историята ни няма друг футболист вкарал повече голове за националния отбор от Бербатов, ако не го бяха изгонили и бе вкарал още в близките 1000 години сигурно нямаше да има кой да го доближи. Бербатов е дал много.
18
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Моля...че той кога е бил футболист? през цялото време кибичеше на резервната скамейка! и сега си е повярвал, че е голямата работа и иска да се нареди барабар петко с мъжете!
17
2
 
17
 
! Отговори
До моля преди 2 години
И аз да съм ще ти изтрия коментара! Всички *** повтарят като *** Бербатов какъв предател бил, а за такова нещо като гледна точка да сте чували? Може би има хора на друго мнение, може би има хора, които виждат как Бербатов тогава бойкотира управлението и съсипването на националния отбор точно от перуката и гологлавия. Но Бай *** си има негово си мнение и то никога не се мени... Ах, жалък нещастен народ...
16
24
 
8
 
! Отговори
Моля преди 2 години
И да не триете коментара ми: Берба е един предател, който не заслужава даже да се нарича българин. Изостави националния отбор по футбол - сега иска да го управлява? С какви очи? И не знам как с една трета от гласовете ще победи останалите две трети? Или той не е математик, а "велик" футболист?
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Перуката трябва да бъде отстранена. Под негово ръководство БФС не постигна нищо с футбола освен корупция и схеми. На колко първенства ни класира управляваното от Михайлов и Лечков БФС?
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Михайлов Спирката алкохолик подкрепян от статуквото и милиционерите
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Михайлов та Михайлов, че БФС много от отдавна не се управлява от Михайлов той е само лице.Други дърпат конците там.
12
2
 
13
 
! Отговори
Nick преди 2 години
Време е това пианде да си оди!
11
2
 
14
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Не ми е ясно едно.....нито сме на европейско, нито на световно...не е ли въпрос на чест да се оттеглиш г-н Михайлов ?!Дай път на младите...ето Митко е кандидат, ами че радвай се че има кандидати, посрещни го ....с хляб и сол, ....не няма, е защо не се ли срамуваш, ако не от семейството си и феновете, то поне ам от себе си!
10
1
 
1
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Абсолютна ГНЯССС.!.