Стоилов навива бивш на ЦСКА за Левски

Абел Анисе е в плановете на Мъри за селекция
5
Стоилов навива бивш на ЦСКА за Левски
Снимка: Lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов лично е звънял на Абел Анисе, за да го накара да премине на "Герена". Опитният специалист е провел разговор с халфа и му е обяснил плановете за бъдещето на сините, съобщава "Тема спорт".

Националът на Мадагаскар е дал уверение на Мъри, че ако не успее да си намери отбор в чужбина, ще облече екипа на столичани.

В момента бившият футболист на Лудогорец има ангажимент с националния тим на африканската държава и бе заявил пред местните медии, че ще вземе решение за бъдещето си след световните квалификации.

Интерес към Абел Анисе проявяват отбори от Турция и Близкия изток, но халфът иска да остане в България, след като вече над десет години е в страната. За интерес към него се заговори и от страна на бившия му отбор ЦСКА, но в крайна сметка армейците се отказаха от тези си намерения.

Желанието на Станимир Стоилов е да се подсили в халфовата линия с играч, който изпълнява предимно дефанзивни функции.

"Сините" се нуждаят от дефанзивен халф, след като още в първия си ден начело на тима Станимир Стоилов показа вратата на Симеон Славчев, а нежелани от специалиста бяха Валери Божинов и Христофор Хубчев, които вече разтрогнаха договорите си с Левски.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мърито е свикнал да работи в отбори с доста добри финансови възможности в момента Левски не е такъв на отбора му трябва треньор който умее да работи с юноши там е ключът към излизане от кризата. А и доста инвестиции в детско юношеската школа а не търсене на куци коне за усвояване на комисионни от разни мениджъри.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй на фотото да не е Делю Роси.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ако още можеше да тича на 100% 90 минути нямаше да го нетирят от Разград. *** с куци коне нов обор ли ще гради? Какво стана, нали затваряше чалготеката, като гледаме тумбак Михайлов още ще се въргаля във вратарското поле, онаниращия циг... Димитров още лъска бастуна прелиствайки Инстаграм.
1
0
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Колко заплата дава на Мадагаскар :)))