Ювентус не победи и Милан, вече е сред изпадащите

Голямото дерби завърши без победител
20 сеп 2021 07:39, Александър Попов
8
Ювентус не победи и Милан, вече е сред изпадащите
Снимка: БГНЕС

Ювентус и Милан завършиха 1:1 в голямото дерби от 4-ия кръг на Серия "А", играно в Торино.

Домакините поведоха още в 4-ата минута чрез Алваро Мората, но в 76-ата се пропукаха и Анте Ребич донесе точката за гостите. Така "бианконерите" вече са в зоната на изпадащите - 18-та позиция, с едва 2 точки от началото на сезона, докато "росонерите" делят върха с Интер с по 10 пункта. Миланските грандове утре вечер могат да бъдат изместени, ако Наполи победи Удинезе като гост.

В следващия кръг, който ще се играе в средата на седмицата, Юве гостува на Специя в търсене на първи успех през сезона в калчото, докато Милан приема Венеция.

Всичко за двубоя четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: миланювентус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
CR7 преди 2 години
Най ми беше смешно как жабарчетата му се подиграха когато си отиде от Юве и как без него щели да са по-добре.Не случайно Роналдо държи много рекорди за голове и в момента в Юнайтед си е като вкъщи голова машина и феновете го подкрепят.
5
2
 
1
 
! Отговори
1001 г. 2 част преди 2 години
Така се стигнало до разкола на Католицизма с Православието от 1054 г. зарад крадливи Папи измамили и обрали собствените си западноеврепейци...Лошото е че може би случайно за разкола от 1054 Римокатолиците извадили за първи път доводи които са от ЕЗИЧЕСКАТА ПРЕДХРИСТИЯНСКА ЕПОХА....С течение на времето поезичването на Католицизма се усилило до степен на омраза към Християнството.......РИМСКАТА ИМПЕРИЯ е велика империя НО НЕ Е ХРИСТИЯНСКА та дори Париж е по подходящ за Папа защото се ПРОВАЛИХА
4
2
 
1
 
! Отговори
1001 година преди 2 години
Около 1001 година когато никой на запад не знаел кога точно се пада се изредили Първият Германски и Първият Френски ПАПИ като проповядвали вярващите бедни или богати да дарят безвъзмездно абсолютно всичко каквото притежават на Римокатолическата църква,за справка:СВЕЩЕНИЯ ВЕРТЕП на Лео Таксил написан зарад "случая 1001 г."Първи се усетили Норманите че даже в съюз с Константинопол ударили един здрав пердах на Папата при най-първото си пътешествие!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕДВА ЛИ НЕ ИЗПАДА ЮВЕ! КАЖИ ИМ *** И НЕ ГИ ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ!!
2
2
 
0
 
! Отговори
Да не верваш а ФАКТ преди 2 години
Сикаджийте Венци Дирника и Боко Червенотиквеника да събират бригада за събаряне на всички Християнски Църкви във Ватикана за да може Папите и Кардиналите отгоре им да си построят ДЖАМИИ...Римляните то ест италянците никога не станаха истински Християни а бъдещето им е да деградират и упадат заедно с Исляма......И разбира се да спират емигрантите като Макрон на Ла Манша да не ходят до богаташкия НОРД!....Иначе софийския "Младост" са ФАШИТЕ на Мусолини кръстени на Мусагеница бивша МЛАДОСТ при БКП
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръгна си краля и това следва. Неговата енергия е огромна дА мотивира хората около себе си. Англия е най якото първенство.

Спонсорирани публикации