След обрат на националния стадион ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби

Червените се изкачиха до 3-то място
26 сеп 2021 18:36, Нели Христова
94
След обрат на националния стадион ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби
Снимка: БГНЕС

ЦСКА победи с 2:1 Левски в голямото дерби на българския футбол, играно на националния стадион, пишат от Gol.bg

"Сините" поведоха с фамозен гол на Георги Миланов в 28-ата минута, но в самия край на полувремето Греъм Кери изравни. След почивката "червените" бяха по-добрият отбор на терена и заслужено стигнаха до успеха с гол на Жорди Кайседо в 65-ата минута.

Така Станимир Стоилов остава без победа в първенството, откакто се завърна в Левски. Стойчо Младенов пък записа осми пореден успех в мач №1 у нас и несъмнено вече е сред най-големите кошмари за "сините".

В класирането ЦСКА събра 16 точки и се изкачи на 3-то място, докато Левски остава с 8 т. и заема незавидната 11-та позиция. В следващия кръг на "Герена" гостува Лудогорец, докато за "армейците" предстои визита на Царско село.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
3
 
! Отговори
Max преди 2 години
И двата отбора са на ниво "Б" група.
31
4
 
0
 
! Отговори
Значи ... преди 2 години
Стига сега това не е нещо дето се случва рядко - Юпитер постоянно засмуква разни неща с гравитацията - метеорити, астероиди, обаче това е нещо дето е manmade и твърде малко да го следят в обичайните обекти. Ей искам малко творческа почивка ей и пари в джоба - изработил съм си ги!
30
4
 
0
 
! Отговори
Не е смешно! преди 2 години
Юпитер е газов гигант! Принципно каквото и да се удари в него прави вълничко, ама нещо се разбило с много висока скорост! По-висока от стандартни обекти!
29
20
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Незнам какъв кошмар е Стойчо за сините, след като навремето именно Левски го преименува на Тройчо, след едно 3 : 0 в полза на Левски, явно кошмарът от този резултат още преследва Тройчо ... !!!
28
13
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Гледах до 30-та минута и заспах от "интересната"и "динамична" игра.Хем съм левскар и поведоха в 28-та минута!Поне имахме 8 играча с български имена,а ЦСКА-Ловеч-двама.
27
5
 
1
 
! Отговори
Абе ... преди 2 години
Това дето си мисля ли се разби в Юпитер? Два месеца само? Бах мааму да кажем месец.Това е нов рекорд!
26
13
 
7
 
! Отговори
Ловеч преди 2 години
Litex! Оле-Оле-Оле
25
5
 
13
 
! Отговори
Стойчо 8/8 преди 2 години
Красота!
24
5
 
2
 
! Отговори
Ама не е смешно: преди 2 години
Трябва да знаете, че кажете ли на руснаците понятието историческата истина и успеете да я докажете няма нужда да сте осторожни Въпроса е Българите дали можете да приемете историческата истина!
23
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Romarite kato doidat ste ima mylzanie Levski sa slabizki no prolletta ste duchate su pata kakto vinagi
22
8
 
2
 
! Отговори
Гарантирам ви: преди 2 години
Че Посолството на Руската федерация в София няма да имат нищо против малката козметична промяна, която е по-близо до историческата истина на паметника на Съветската армия- "На хората изгонили колониалния режим на Сакскобурготите през 1945 от признателният български народ! Предавам правата за изпълнение на творбата на Creative Destruction - защото съм болен, репресиран и депресиран и нямам пари за табелата и за път!
21
3
 
12
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Най-сетне да не е равен резултатът. Макар че сега левскарите ще кажат, че Литекс са спечелили, а феновете на тирето ще кажат "Пак ви бихме, го.***...". Никакво уважение, само п.сувни и обиди един спрямо друг, говори и за моментното състояние на държавата...
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По стадионите почти не останаха нормални зрители. Някакви озверели агитки, наквасени, дрогирани, съблекли се все едно ще се бият на ринг от ММА битките.
19
6
 
2
 
! Отговори
Като котка са преди 2 години
До 18 Кучетата удзвереа удзверееаМишки като КОТКА СА.Живко от Варна тука лие?
18
22
 
7
 
! Отговори
УЕФА преди 2 години
В България от 5 години няма "вечно " дерби!Колкото и да заблуждават бг. журналистите при нас се знае днес Левски с кой отбор игра(този с 4-те титли,знаем,че и те са купени)!
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ората са гладни и озверели.
16
2
 
37
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Аз бях спокоен за ЦСКА, защото на вратата на Левски беше Малката перука, демек Левски ще пуснат поне два гола. Дано не го слагат повече в национала, въпрекиГолямата перука.
15
10
 
31
 
! Отговори
nikonik преди 2 години
ЦСКА е господар на София и България с най-много победи във вечното дерби за първенство! Голямо БРАВО!!!
14
12
 
6
 
! Отговори
Бихте ли предали? преди 2 години
На Иво Инджев следното съобщение без дума да променяте:Паметника на Съветската армия си е много добре в центъра на София, единственото, което е сгрешено в паметника е контекста в текста. Имам предложение сложете една табела временна и пластмасова върху този."На хората изгонили колониалният режим на Сакскобурготите през 1945 година от признателният български народ!"
13
7
 
29
 
! Отговори
Червен завинаги преди 2 години
ЦСКА води по титли - 31 на брой, рекорд!ЦСКА води в директните сблъсъци срещу леФски!ЦСКА води по успехи в Европа - 2 полуфинала за КЕШ и истински евробоец!

Спонсорирани публикации