След меле по трибуните: Локо София излъга с 1:0 Славия

Октавио отбеляза гола на победата в столичното дерби
27 сеп 2021 22:38, Красимир Ангелов
5
След меле по трибуните: Локо София излъга с 1:0 Славия
Снимка: Lap.bg

Отборът на Локомотив (София) победи с 1:0 Славия в позабравено в последните сезони столично дерби от програмата на деветия кръг на Първа професионална футболна лига.

Единственото попадение дойде в началото на втората част и бе дело на Октавио. “Белите” играха повече от едно полувреме с човек по-малко, тъй като Георги Вълчев бе изгонен малко преди почивката.

Срещата в по-голямата си част бе равностойна, но столичните “железничари” успяха да се възползват от численото си предимство и в крайна сметка да се доберат до ценни три точки. Славия пък този път не успя да постигне позитивен резултат с човек по-малко, както направи срещу ЦСКА - София и Лудогорец в предните си мачове.

Срещата бе белязана от грозни сцени по трибуните през първото полувреме, след като двете агитки почти влязоха в ръкопашен бой, разделени единствено от оградата на секторите на стадиона.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гнусотии. Ненго гледам тоя БГ футбол. Не мога да повярвам, че 2021г продължават с онея схеми от 1998ма.... това е ужасно изостанал спорт тук. Гледайте си Англия и качество. Ненходст да питат БФС,защо футбола е такъв , а ходят се бият някакви квартални бедни бибитковциии. Това не са фенове, а комплексари търсещи поле да живеят. Такива хора нямат място на спорт.
4
2
 
2
 
! Отговори
Буфера преди 2 години
По принцип съм против такива изпълнения, но щом е за бой по чаршафите, правя изключение от принципите си! Бий евреи по главата, бий бий бий
3
0
 
3
 
! Отговори
eve1 преди 2 години
Някакви дебели момченца избиват комплексите си!
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Агитките на Локо сф и Славия се сбили в асансьор!
1
1
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Па тия немат агитки

Спонсорирани публикации