Трудна победа - в 93-ата минута ЦСКА победи Царско село с 2:1

Червените са на второ място с актив от 19 точки
Обновена: 3 окт 2021 19:48 | 3 окт 2021 19:45, Анисия Иванова
18
Трудна победа - в 93-ата минута ЦСКА победи Царско село с 2:1
Снимка: Lap.bg

С гол в 93-ата минута ЦСКА победи Царско село много трудно с 2:1 в мач от десетия кръг на efbet лига, игран на спортен комплекс "Царско село".

Амос Юга откри резултата в полза на "червените" в 56-ата минута след асистенция на Брадли Мазику, но устремът на "червените" беше спрян още преди това, когато само в рамките на три минути след подновяването на играта Жеферсон си изкара два жълти картона и потегли към душовете.

Домакините не се предаваха и имаха своите възможности. Така дойде 72-ата минута, в която Васил Шопов намери Лукас Диас и влезлият като резерва футболист изравни. Равностойният мач вървеше към равенство, но в 93-ата минута Карло Мухар донесе трите точки за ЦСКА, който днес игра с черни фланелки.

Късният успех изстреля ЦСКА на второ място в таблицата с актив от 19 точки, само на две зад лидера Ботев Пловдив. Царско село остава предпоследен с 6 точки.

Подробности четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: футболЦарско селоЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
до истината преди 2 години
Най-старият отбор който в момента съществува в България е отборът на Доростол Силистра . Създаден е през 1904г., но тогава Силистра е румънски град. Просто история.
9
4
 
2
 
! Отговори
Комунизмът си отиде. преди 2 години
Комунистическият отбор Цска е нормално да изчезне, както комунизма в България?!
8
4
 
4
 
! Отговори
Цска - ха-ха-ха преди 2 години
Има истина една - Литекс стана Цска. Ха-ха-ха !
7
1
 
2
 
! Отговори
за КНИГАТА 2 преди 2 години
Руският Цар НИКОЛАЙ ПЪРВИ е ненадминат МИРОТВОРЕЦ заслужаващ монумент в Будапеща успявайки да потуши унгарският бунт срещу Австрийската империя "с тяхното съгласие" спасявайки ги от геноцид най-вече от румънците заради пустата Трансилвания но и от обкръжилите ги Австрийци,Хървати,Сърби,Словенци.......НЕ Е ТАЙНА че СЪЩИЯ до последно възнамерявал да РАЗГРОМИ Османската,Англия,Франция през Кримската война но само в Черно море и на Изток и тогава Австрийската империя го заплашва че ще му обяви война
6
3
 
3
 
! Отговори
Тайна 20 април преди 2 години
Аврам Стокър от Ейре написал граф Дракула и срещал се с Президента на САЩ Аврам ЛИНКЪЛН завиждал на балканците защото ще се освободят а ирландците ще слънчасат в "империята" освен това бил и германофоб защото ирландците покръстили в римокатолицизма ИСЛАНДИЯ а после дошли викингите и им унищожили църквичката за векове напред когато отново приели Християнството.....Е,случва се.....Но Той се озлобил
5
4
 
3
 
! Отговори
1 част преди 2 години
БЪЛГАРИТЕ ОСВОБОЖДАВАЛИ БЪЛГАРИЯ се кланяли на изцяло ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ със ЗЛАТЕН ЛЪВ в средата!.............МОИСЕЙ и неговия ИЗХОД се случили на с автентичното име ЗЕЛЕНО МОРЕ прекръстено незнайно защо на червено..........Според ГЕРМАНЕЦА Свети Николай Чудотворец познат и като Санта Клаус,Дядо Коледа носещ подаръци за децата на РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО е ОБЩОГЕРМАНСКИ първосупергерой носил в древноста само ЗЕЛЕН цвят......ЗЕЛЕН ИРЛАНДЕЦ СТРАШНИЙ та англичанина набляга на червени престъпни възродителни А?
4
10
 
2
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
3
2
 
6
 
! Отговори
2 част преди 2 години
Неутралната английска Кралица Виктория все пак пред Премиера си туркофил и българофоб Дизраели прави скандално изказване:"КАК ТАКА ЩЕ ДАВАМЕ НЕЗАВИСИМОСТ НА ЗЕЛЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЧОВЕЧЕТА КАТО НАШИТЕ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА ИРЛАНДЦИТЕ МОГАТ ДА ПОИСКАТ СЪЩОТО ОТ Ю КЕЙ"!Днешно ЕЙРЕ е с "ново ФРЕНСКО ЗНАМЕ"!КОМУНОМАРКСТРИКОЛЬОРА ТРОЦКИ-БРОНЩАЙН извикал Феликс Дзержински от полското ЧЕРВЕНОБЯЛО ЗНАМЕ през 1918 и му подарил Отдела за вътрешна сигурност на Червената армия да си прави КГБ и МВР
2
3
 
7
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
До Анонимен Моля фенове на отбор от долната половина на класирането да не коментират! Особено тези от село Подуене!
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като загърмяха ония фоерверки в Ловеч в 93 минута,започнаха и едни шумни наздравици!!

Спонсорирани публикации