БФС излезе с позиция за подкрепата на Боби Михайлов

Обясниха, че някои медии не представят правилно информацията
13 окт 2021 22:48, Петя Славова
50
БФС излезе с позиция за подкрепата на Боби Михайлов
Снимка: БГНЕС

От Българския футболен съюз отговориха на твърденията, че несъществуващият вече ФК Тича е подкрепил Борислав Михайлов на конгреса на централата. От родната централа казаха, че кандидатурата на бившия страж е издигната от Мини футболен клуб Тича, предаде БГНЕС.

Ето и пълното становище:

„Днес няколко електронни медии тиражираха като „установен факт“ твърденията на г-н Алексей Соловьов за манипулативни действия на БФС с „неговия“ клуб – ФК „Тича“, относно издигане на кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС.

Тези твърдения очевидно не са проверени въпреки мантрата в етичния кодекс на журналистите, че на обществото се представя „точна и проверена информация“.

А достоверният факт е друг - официалното издигане на кандидатурата на Борислав Михайлов за президент е инициирано от сдружение „Мини футболен клуб Тича“ – град Варна, което се потвърждава и от приложените протоколи на Управителния съвет на клуба.

Както е видно, решението на УС на „МФК Тича“ е подписано от всички негови членове.

„Мини футболен клуб Тича“ – град Варна, е действащ член на Българския футболен съюз и е вписан в регистъра на Министерство на младежта и спорта на 19.03.2020 г. с регистрационен № 155-203, което бързо и безплатно може да бъде проверено в базата данни на ММС.

Българският футболен съюз подчертава, че публичните твърдения в медиите, които не стъпват на обективната фактическа обстановка по своята правна същност, могат да бъдат квалифицирани като клевета, което е състав на престъпление по Наказателния кодекс, и за което се носи наказателна отговорност“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Боби Михайловбфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Път намладите, подкрепени от опитните е полезния ход за футбола у нас, но........не и сега, друг път, кога ...ееееее сега има...мъгла!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в БФС са корумпирани хрантутници и си им харесва така.
38
1
 
1
 
! Отговори
не може да бъде! преди 2 години
Вижте какво ,главният проблем е че и двамата са футболисти,иначе казано ритнитопковци,и че в нашият съвременен свят ритането на гопка или по-скоро ритането на всичко,което се движи по футболния терен ,че счита за голява ценност,даже е изведено в култ и се плаща много скъпо.Като се замислим по-дълбоко,поне тия които могат,се вижда ,че футболът и не само той разбирасе,е начин да се експлоатира простотията и низките страсти на човека.Аз лично не мога да разбера кой е по-лошият вариант..
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да е очаквал друго, като перуката 16г им плаща заплати и дели рушвети... опа, там корупция няма, 'начи дели парите от черното тото с тях.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сирака подкрепи тоа цирк... и ако феновете на Левски отидат от тук нататък на стадион...ще излязат точно такива, за каквито ги мислят цялата държава. Сега е момента феновете да бъдат на правилната страна. Да видим тяхната реакция... до тук мълчат ,ксто дупетааа:)) големи фенове ...
35
1
 
7
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Тоя си създал фиктивен клуб 2020-та за да го издигне, преставяте ли си какви далавери се въртят.Как се преиначява закона и какви машинации се правят.А български футбол не гледам от както тоя стана президент.Не за друго ами просто няма такъв.ЛАП.А.Ч.КАОлицетворение на машинациите в България заложени и в най долните системи.БОРБАТА ЩЕ Е ГОЛЯМА.Имайте кураж.....
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой крепи Перуци и Лечков???
33
2
 
11
 
! Отговори
Даскала преди 2 години
Не знам кои медии изкривяват информацията за Боби Михайлов , но го видях кьор кютюк пиян на една пресконференция на ГЕРБ!Кандилкаше се зад Бойко Борисов и се принудиха да го изведат двама , придържайки го под мишници!Ами това Борисов навсякъде огрява като слънце - ето и зад Михайлов се курдисал!Това е то мафия в държавата!
32
1
 
14
 
! Отговори
Валяка преди 2 години
Последните избори в БФС показват състоянието в България. Не се върви към промяна, а се затвърждават порочните практики. Ще излязат ли наяве облагите за подръжниците на старото порочно състояние. Михайлов не може да бъде съвременният ръководител, поради своето ограничено виждане на проблемите. Естрадният хор около него му внушават и пригласят в различни отречени практики. Вече се радваме, когато нац.отбор спечели една измъчена победа на собствен терен. Жалко за футбола!!!
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията е несменяема...
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бербатов и екипа му ако кандидатстват в Македония не само ще ги изберат на 100%,а и ще се радват и гордеят,че такъв екип иска да ги ръководи.Знам ,че е така понеже съм от там.А съм сигурен ,че и в други държави биха ги приели.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България мафията е навсякъде.Бъдете готови за разруха не само в спорта.Ако не се махнат от политиката ГЕРБ и ДПС ,никога няма да сме държава от Европа ,а ще сме близо до бедни държави от други континенти.В Европа сме само физически.Много зле са нещата.За футбола е лесно.Спирате да ходите на мачове на първенството и на националния отбор и ги приключвате.Спирате да гледате мачове и по телевизията и са до там.
28
1
 
13
 
! Отговори
65 преди 2 години
Естествено ,че БФС ще го подкрепя -нали е негов.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като се върне Бацето на власт дали Перукан ще хвърля пак оставки и ще ходи на риболов.
26
1
 
15
 
! Отговори
ДПС преди 2 години
Ние сме с теб Боби корупция корупция
25
2
 
15
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Боби искал да фане гадже обаче не наел какво да каже и му казали да води разговор. Уговорил вечеря в ресторанта на интелектуалците Под Липите в Лозенец , поръчал скара по касабскси. Яде мълчи яде мълчи, мацата по едно време решила да отиде до тоалетната, Боби се престрашил да говори. Връща се гаджока, сяда и Боби с грейнало лице я заговаря. *** a?
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дето разправя, че нямало срамна работа явно не е имал на в предвид БФС
23
1
 
39
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
А мен като левскар най ме е срам, че Сираков подкрепи от името на клуба Перукан. Само, че Левски ще го бъде и без перуката и сираков. Да си ходят у тях при гимнастичките си съпруги и да оставят футбола на нови лица. Видяхме ги че не струват
22
0
 
38
 
! Отговори
Лъжа и клевета преди 2 години
е, че Боби е пияница. Той просто обича алкохола! Лъжа и клевета е, че се е самозабравил. Просто 4 мандата му пречат, затова му трябва пети. Лъжа и клевета е, че ударихме дъното. Просто от 20 години не се класираме на европейско или световно заради лош късмет! Долу ръцете от Боби Михайлов! Стига сте петнили този добър човек!
21
1
 
23
 
! Отговори
Демек преди 2 години
Перукан се е самоподкрепил и чака ръкоплещения от другите мафиози.

Спонсорирани публикации