Дионтей Уайлдър не се отказва, поиска нов мач с Фюри

35-годишният американец още не се е възстановил от боя
18 окт 2021 12:28, Красимир Ангелов
18
Дионтей Уайлдър не се отказва, поиска нов мач с Фюри
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър, който на 9 октомври допусна втора поредна загуба с нокаут от Тайсън Фюри, е поискал четвърти двубой с шампиона на WBC.

35-годишният американец още не се е възстановил от боя, който отнесе в Лас Вегас, но изглежда ще потърси начин да се качи още веднъж срещу "Циганския крал". Според думите на един от неговите промоутъри – Шели Финкел обаче, амбицията на Уайлдър ще бъде охладена.

Още по темата
"Дионтей говори с мен за още един мач с Тайсън. Той е боец, не се предава, истински воин. Наясно сме обаче, че такава среща не може да се проведе сега. Тя наистина стои в нашето съзнание, но в малко по-обозримо бъдеще", обясни ситуацията Финкел, цитиран от Boec.bg.

По думите му, Дионтей ще изиграе поне един или два мача със силни съперници, преди отново да предизвика Фюри.

"Не мисля, че хората искат да видят още един такъв двубой, точно сега. Има да се организират други мачове преди него, но нека да сме реалисти – освен битки с Джошуа и Усик, няма друг, който да е достоен за мач с Фюри. Остава отново Дионтей".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Продължаваме напреТ преди 2 години
Сега е моментът Кобрата да му скочи и един от двамата да прекрати завинаги състезателната си дейност. Да се пенсионира, де :)
17
2
 
7
 
! Отговори
До 16: преди 2 години
Политическата ситуация в САЩ е такава, че трябваше да се даде победа на Уайлдър защото е чернокож. Никой не ти гледа точки или нанесени удари. Ако Фюри беше направил грешка да чака края на мача разчитайки на превъзходството си, реферите щяха да дадат равен или победа за Уайлдър.
16
2
 
3
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
До 14 - Фюри водеше и по точки от началото до края. Единствено рунда с двата нокдауна беше за Уайлдър и те бяха следствие на 2 глупави грешки на Фюри. Той се опитваше да легне на раменете на Уайлдър, но американеца отстъпваше с една крачка назад и му вкарваше прав, но това нямаше единствено обратен ефект. Ядоса Фюри още повече. След втория нокдаун срещу Фюри знаех, че повече няма да го докоснат. Последните 5 рунда Фюри се гавреше с Уайлдър.
15
0
 
8
 
! Отговори
Неее преди 2 години
Мазохист.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачове за лекуване на егото на чернокожите. И в трите мача Уайлдър загуби тотално. Но, иначе, Фюри бе късметлия в последния мач защото ако не беше нокаута, съдиите щяха да подарят мача на Уайлдър или да дадат равен, въпреки, че оня черния в половината мач се движеше като мъртво пиян.
13
0
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Пулев...наби навремето братчеда на Фюри,така че и ний сме дали...нещо на света.
12
2
 
7
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
ДУ е НЕДОРАЗУМЕНИЕ в бокса. Мен може да набие с лекота, но аз не съм критерии. Срещу истински боксьор е жалък, да не говорим с/у Тайсън. Продукт на американския неомарксизъм - един вид "не си опитал и ти, не си станал световен шампион като ДУ. Ако те страх, стани поне гей". Това им е идеологията
11
0
 
8
 
! Отговори
kok преди 2 години
Те в профи бокса започнаха да правят по 1 мач на две години... кога точно ще се извъртят всички, че да стигне пак до мач с Уайлдър. В най-добрия случай Фюри ще се бие с Усик и Джошуа в рамките на следващите 2 години. Тогава ще бъде на 35-36 години... В рамките на тия години може много неща да се променят, и да излязат нови имена на сцената... А и Анди Руис защо не го вкарват никъде в схемата? Джошуа може да потвърди, че не е случаен боксьор...
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този упорито иска да стане инвалид за цял живот
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен ще има такъв мач, но след 3-4 години. Първо да видим победителя от реванша Усик - Джошуа, после ще се кандардисват към година за такъв мач между Фюри и победителя. През това време Уайлдър ще запише 3-4 победи, ще се бие с някоя по-нова звезда и ако всичко върви по план, пак ще са един срещу друг.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е да иска за такива хонорари. Вече застарява и каквото вземе това ще му е
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този се оказа по *** и от нашенеца.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Фюри каза НЕ! Няма цялата си кариера да се бие само с този. Сега ще изиграят по няколко мача с други хора и ако казано след 4-5 години ще се видят отново.
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луд умора нямал,само се изпотявал!-:)))
4
1
 
20
 
! Отговори
Ако преди 2 години
Деонтей до сега не беше се бил с истински боксьор като Фюри! Може би трябва да качи малко в краката и да натиска първите 3-4 рунда за нокаут , друг начин не виждам ! Фюри просто е много добър!
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-зрелищния двубой в тежка категория за последните 20години. Няма как да му дадат четвърта среща. след като не е спечелил поне една от предишните.
2
1
 
25
 
! Отговори
Груйо преди 2 години
Този път вече ще го препарира окончателно .....!
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Тайсън Фюри се ядоса земята се тресе,и добре че наша звездЪ не направи мач с него,щот сега щеше да е в някой параолимпийски спорт..

Спонсорирани публикации