Роналдо отново измъкна Ман Юнайтед срещу Аталанта

Кристиано донесе 2:2 с гол в края
14
Роналдо отново измъкна Ман Юнайтед срещу Аталанта
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо отново се превърна в спасител на Манчестър Юнайтед, след като вкара на два пъти, за да може тимът му да измъкне 2:2 при гостуването си срещу Аталанта в Бергамо в мач от Шампионската лига.

Домакините на два пъти повеждаха и докосваха победата, когато в самия край суперзвездата успя да се разпише и да донесе още малко спокойствие на Оле Гунар Солскяер, въпреки че играта на тима изобщо не бе впечатляваща.

Домакините имаха по-добрите положения и отново има за какво да съжаляват. С 5 точки в група F те запазват шансове да продължат напред, докато Юнайтед и Виляреал имат по 7.

Всичко за срещите от Шампионска лига снощи четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Кольо преди 2 години
Анон.алкох.,разбирам те,че е нещастие да си висок 169 см!
11
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Юнайтед има нужда от класни играчи в разширения състав с черни гащета и с.вирка, наследници на легендарните Роберто Росети, Луис Канталехо, Стив Бенет, Марк Холси, Алън Уайли, Майк Райли и т.н.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по добре да си спомним как Бербо из хетрика Ливерите за 3:2. Всичките му голове бяха уникати
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оле наистина не владее тактиката. Няма усет за нея. Има вече куп играчи, но неможе да ги пасне. Ливърпул беше в подобна ситуация преди клоп. Имаха играчите , но няма треньора.
8
0
 
5
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Спасил? Ами нали за това играе човекът като нападател. Но погледнете как му асистираха Бруно и Грийнууд. И най-после кажете конкретно от какво искате от Манчо, да бъдат пак 20 г. шампион като при Фърги или да изпаднат в Б група. И кой да им стане успешен треньор. Щото от мача с Пуул само това е в устата на всички, що уволнили Нуно, а не Оле.Откакто се пенсионира да сте чули Фърги да коментира играта на МЮ. Не. Само Гари Невил и Карагар бла бла, празна Мара тъпан била.)))
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига глупости. Той е централен нападател в случая. Това му е работата да вкарва. А той го може . The King. По същата логика, що не пишете черния от Аталанта ги измъкна от падане :))
6
0
 
10
 
! Отговори
Жо преди 2 години
Вторият гол на Аталанта беше от засада. Разгледах внимателно видеозаписа. В момента на подаването Сапата беше в ЯВНА засада. Затова страничният съдия без колебание вдигна флага. Италианската телевизия дълго време не показваше компютърна графика с линията на засадата. Накрая показаха избран от тях кадър, на който Сапата е на една линия с Магуайър, но не се вижда в каква фаза е играчът, който подава топката.
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям талант
4
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Вкарва на Андора, Люксембург и аАталанта. Къде беше срещу Ливърпул? И той и Меси гледаха като у. рани срещу тях. А Лева като разгромява ше Реал и Барса си мълчахте, нали.
3
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Роналдо вкарваше в Португалия, Англия, Испания, Италия и пак Англия, а поляка от Германия не е мърдал.На малкият пръст не може да му стъпи.
2
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога ще слушам зза роналдо и меси ай фиктир да взимат пенсияА до този по долу А таланта е мноооого по-добър отбор от бенфика! Панимаеш тюфляк?
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Лееандоваки отново с хеттрик и то срвщу Бенфика и ням и дума, но португалската гралиц прави хикс със зор и веднага статия за него.