Златните момичета се сбогуват с феновете с грандиозен спектакъл

Той ще се състои на 16 декември в "Арена Армеец"
6
Златните момичета се сбогуват с феновете с грандиозен спектакъл
Снимка: Lap.bg

Златните момичета на България от националния ансамбъл по художествена гимнастика и състезателките в индивидуалното ще се сбогуват с феновете си с шоу-спектакъл в "Арена Армеец" на 16 декември от 19:30 часа.

Новината бе обявена от Българската федерация по художествена гимнастика, а бенефисът на грациите ще се нарича "Сън" и ще включва музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци.

Участие ще вземат олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканов, както и още две гимнастички, които бяха част от тима в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова. Част от шоуто ще бъдат и две от най-силните ни гимнастички в индивидуалното в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха край на професионалната си кариера.

"На 16 декември за последно ще имате възможност да се насладите на таланта и виртуозните изпълнения на нашите „диамантени“ момичета от ансамбъла, както и на прекрасните Невяна Владинова и Катрин Тасева. „Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си, музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване, и сет дизайн на Joker Media Rental. В спектакъла ще вземат участие и едни от най-добрите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани", съобщават от Федерацията.

Билетите за събитието вече са в продажна, а от БФХГ уточняват, че то ще се проведе съгласно заповедта на здравния министър при 100 процента капацитет на залата и всички присъстващи със зелен сертификат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
прекален преди 2 години
светец и богу не е драг чак толкоз да се пьне да очерня другите има не6то гнило
4
5
 
8
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Искам да се чифтосвам с тях
3
3
 
1
 
! Отговори
има преди 2 години
и по златни незадомени за дивите селяни тате и дядо
2
3
 
1
 
! Отговори
никои преди 2 години
не ще да те гледа трябва да ми плаща6 да те изслу6вам
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления сертификат да не си забрави публиката!