Бербатов: БФС много добре разбира, че никъде не са желани

На 18 март 2022 г. предстои редовен конгрес
29 ное 2021 18:23, Нели Христова
16
Бербатов: БФС много добре разбира, че никъде не са желани
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, използва социалните мрежи, за да направи видео обръщение към футболните клубове в България. Както е известно, Борислав Михайлов изпревари с 11 гласа Бербатов на проведен наскоро Конгрес на централата. Бербо пък продължава да се бори за председателското място на съюза.

Чрез Фейсбук страницата "Р-Еволюцията е тук", Бербатов заявява следното:

"Вече сте наясно с безумните декларации, които се разпространяват от името на БФС. Декларации, които нямат абсолютно никаква юридическа и правна стойност и въпреки това те се опитват и ви задължават да ги подписвате. С тези декларации БФС се опитва умишлено да подведе всички вас клубовете - да заявите отказ от законните си права, а именно - когато има безочливи нередности, фалшификации, машинации в действията на ръководството на БФС, вие ,клубовете, да не казвате и да не правите нищо. Безочието на БФС става още по-голямо, защото с искането да подпишете тези декларации, те дефакто ви карат да станете съучастници в тези нередности, да нарушавате собствения си устав - да искате да не се обжалват решенията на миналия конгрес. Абсурд!

БФС е организация на футболните клубове в България и сегашното ръководство абдикира от задълженията си да представлява своите членове и сега иска да хвърли всички вас, клубовете, сами да се оправяте с държавните институции. Какво стои зад всичко това обаче е ясно - БФС много добре разбира, че никъде не са желани и няма кой сериозен държавник да седне и да разговаря с тях, камо ли да работи с тях. Както виждаме, основна опорна точка в програмата на партиите в момента, преговарящи за съставяне на редовно правителство, е борбата с корупцията. Как тогава БФС си мисли, че след всички неприключили и други започващи разследвания за безстопанственост и съмнение за корупция, те ще бъдат приети от държавата за съвместна работа, е напълно непонятно.

Апелирам към футболните клубове в България - не позволявайте да бъдете въвлечени в игрите на БФС, свързани само с това да ви заблуждават и използват, за да се задържат на власт колкото се може по-дълго. На предложените за членство нови клубове искам да кажа следното - на 18 март 2022 г. предстои редовен конгрес на БФС. Там ще бъдете приети без изключение... Няма да позволим този път конгресът да бъде опорочен отново. Това е конгрес, който ще се състои. На него трябва да бъде избран президент и ново ръководство и трябва да бъде приет бюджетът за следващите години. Иначе БФС няма как да функционира. С вас сме и ще отстояваме вашите интереси. Доскоро.", заяви Бербатов във видео във "Фейсбук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Аааа, не е вярно, желани са ..... от Конпи!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не си дал за националния тъй че напъните ти са на празно
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека този "умник" каже кога и къде е завършил средното си образование.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е вече много досаден с мрънкането си! Дотягаш, момче! Добре, че онзи от Враца неможе да говори.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти и оня врачанският банкер,пък сте много желани.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Димитреее ! Кога стана скандала калчополи 2006 и изкараха ювентус за уредени мачове италия стана световен шампион димитрееееееее
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казва го човека подиграван от САФ зад гърба.Всякаш забрави как се предлагаше на всички.Накрая стана супер гангстер в изпростяла България.Тука и Кобрата е професор,ама всички сте смешни.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медийни войни.Федерацията си има членове, които си избират ръководство.Не е ясно какъв точно го дава Бербо.Нито има клуб, на който да е президент, нито е организатор в системата на футбола.Тук там и имиджови мероприятия и толкоз. Явно зад него стоят определени футболни хора, но към момента са от втория отбор в организирания футбол. А дали са за развотието му, или за бизнеса покрай футбола, въобще не е ясно. Но за позиции в управлението се борят, използвайки Бербо. Не са им чисти помислите.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мите не подвеждай хората нещата се коренят по дълбоко където ти не можеш да пипнеш недей да лъжеш хората задавал ли си си въпроса защо лудогорец не са изкарали една звезда поне на национално ниво.....защото там са само деца на паралии няма таланти във всички по реномирани школи е така
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помня, как Берба в националния на мач в Сърбия реши, че не му се играе и си излезе сам от терена. Сега иска да е БФС. Е, заслужаваш ли? Колко си играл за България? В Ман Ю ти викаха мрънкалото, тук си същия.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сандо няма нормален човек,който да играе при Боби Михайлов.Трябва всички да откажат да играят ,за да се махне.Как да играе за човек ,който води футбола в БГ ,като спорт за аматьори.В момента отбора на Люксембург е по-силен от нашия.Да направят една комтрола и ще се убедиш.В БГ футбола съществува ,защото се перат пари на мафиотите.
2
15
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
Бербо отказа да играе за националният отбор ама сега се бори с "лошите"
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия в БФС ще пуснат кокала само с кръв,но няма ултрас в България!!

Спонсорирани публикации