Българската медия за бойни спортове и изкуства Boec.bg с поредно отличие

Наградата е за популяризиране и развитие на бойните спортове и изкуства в страната
Обновена: 2 дек 2021 14:33 | 2 дек 2021 14:32, Анисия Иванова
3
Българската медия за бойни спортове и изкуства Boec.bg с поредно отличие
Снимка: BOEC.BG

Медията за бойни спортове Boec.bg получи поредно престижно отличие. По време на 13-ото издание на Международния фестивал на бойните изкуства в София председателят на Българска федерация по кунг фу и Тай чи Теймур Джафари удостои с почетен плакет Boec.bg. Наградата се връчва за приноса на медията при популяризирането и развитието на бойните спортове и изкуства в страната.

Отличието прие харизматичната водеща на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас BOEC.BG Десислава Джерманска, което се излъчва в ефира наBulgaria ON AIR всяка неделя от 19:00 часа.

„Изключително сме благодарни за вниманието, което ни оказаха по време на Международния фестивал на бойните изкуства. Щастливи и удовлетворени сме, че работата ни е оценена и хората, които се занимават с бойни спортове, уважават усилията ни. За нас обратната връзка е изключително важна, а едно подобно признание ни дава още по-голяма увереност, че вървим в правилната посока и стимул да продължаваме да работим на пълни обороти“, коментира тя във връзка с полученото отличие.

В международния фестивал, който се проведе в спортния комплекс на ЦСКА-БОКС, участие взеха бойци от Иран, Ирак, Франция, Белгия и България. Двубоите на ринга преминаха без публика при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: наградаboec bg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ямболски ***-Не е било мляко.
2
0
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Браво на Боец.Бъдете такива винаги.
1
0
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
На 18 години ме взеха в казармата.Имах мляко по устата си,когато пазих границата на България.