Стойчо Младенов: Вярвам в президента Радев, вярвам в Петков!

Има терор към ЦСКА, смята треньорът на "армейците"
48
Стойчо Младенов: Вярвам в президента Радев, вярвам в Петков!
Снимка: Lap.bg

"Не може на мен да не ми влияе. На помощници и ръководство, хора дали толкова много за ЦСКА и да виждаме от другата страна един терор срещу ЦСКА". Това обяви треньорът на "армейците" Стойчо Младенов по повод скандалите около "червения" през изминалите дни и полемиките, свързани със служебния министър на спорта и младежта Андрей Кузманов, както и новото напрежение между големите футболни съперници ЦСКА и Левски.

"На Локо ГО дали около милион, помогнали и на Ботев Враца. На Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив повече. А ние на година плащаме по милион и 200 хиляди, защо на другите отбори се дава, а от нас се взима... Вярвам в нашия президент Радев. Вярвам в Петков, вярвам във Василев, в Рашков, че те ще поправят тази неправда".

"И на Локо Сф, и на Славия не им се дава. Кой собственик ще дойде и ще спонсорира, ще развива базата и на всичко отгоре ще искаме да дава и пари за наем. Ние искаме помощ от феновете ни. А от държавата искаме само позволение да си построим стадиона. Не би трябвало преди този мач точно това да коментираме, но мисля, че беше необходимо и аз да взема отношение", заяви Стойчо Младенов.

Треньорът на ЦСКА даде брифинг преди мача от последния кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите между "червените" и Рома. Срещата е утре на Националния ни стадион "Васил Левски", с начален час 19:45.

"Ние почти нямахме време да работим примерно едноседмичен цикъл, където да имаме спокойствието и времето да тренираме по отделни компоненти от играта. Хитростта на терена идва от индивидуалните качества на футболистите".

"За нас отсъствието на Кери и Варела е сериозен игрови проблем. Аз получих много смс-и и обаждания (от фенове), отговорът почти винаги е един и същ, но това не мога да го приема като аргумент да не се посещават дадени срещи на тима. Любовта трябва да се показва в подкрепянето на отбора, добър или лош", посочи още Младенов.

Какво още каза треньорът на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям б_кл_к - все нещо му е криво! Сега се подмазва като шлуха.
32
2
 
11
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
31
6
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 2 години
Държавата направи стадиона на милиардера Кирчо Домусчиев а ЦСКА дължало 1 200 000 наем за тая саборетина.Ще платим на куково лято.....
30
2
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Колко е отвратително така откровенно да се присламчваш към силните на деня.Особенно такива като Радев(разединител на нацията) и Петков(патологичен лъжец).А и двамата доказаха,че хич не им дреме да нарушат Конституцията.А наивниците очакват тези мизерници да ни оправят.
29
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нормално за селянин ,да е от ЦСКА и да е комунист.
28
1
 
18
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Тройчо комисионната и той се взел на сериозно.Парички иска а какво дава като резултат нищо
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този какво е ревнал все едно парите ги вади от собствения си джоб. Гриша Ганчев няма пари и не може да плаща по милион на година за наем ли? Айде да не си отваряме устата какъв милиардер е и как е направил пачките. И Стойчо бедняка чака феновете да му събират пари да му плащат глобата. Ошушка фалиралото Цска с комисионните си и стана милионер. Сега феновете му събрали 4 хиляди за глоба. Бедняка милионер.
26
4
 
23
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Стойчо да не е забравил колко пари дължаха по времето на лупи?заради цска-латекс направиха ново първенство. Наглец.
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като те знаем колко си елементарен не се учудваме.
24
3
 
19
 
! Отговори
пфффф преди 2 години
Ми как няма да вярваш в президента и Рашков бе Стойчоооо, нали са комунисти ша ударят едно рамо.Те 45 години ви хрантутиха и обгрижваха та сега ли няма да ви помогнат. Странното е само как изгониха един вестник за 200 000 лева а вас ви търпят въпреки милионите които дължите на държавата.*** кое му е странното, то винаги при комунистите е било така - двоен стандарт.За едни може за други не!
23
3
 
15
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Стойчо - Тройчо.
22
3
 
19
 
! Отговори
подмазвач преди 2 години
Бойко Рашков кога ще прати полицията да си прибере дължимите наеми.
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ще вярваш ,на всяка власт , в която е ножа и хляба ще вярваш ! иначе ...
20
6
 
6
 
! Отговори
Eдин отново преди 2 години
Тройчо, успокой се, НАКАЗАХТЕ Ману! Срам!
19
4
 
15
 
! Отговори
Топло преди 2 години
Топло,Стойча ,пък ако вземе детето на президенто,да дойде при теб,работата може и да стане!
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе той и Наско Сираков верваше в предишните, ама освен от феновете, други кинти не успя да срине. Та Стойчо да не очаква нещо кой знае какво...
17
5
 
20
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Този е за освидетелстване. Пълно хаху
16
5
 
21
 
! Отговори
Червен каскет преди 2 години
А бе, дайте му титлата и купите на Тройчо че ми омръзна да мрънка бе!
15
5
 
20
 
! Отговори
ами преди 2 години
Тройчо,Тройчооооооо,откак е създаден ЦСКА до фалита им 09.09.2016 г. държавата все е давала и давала под различни форми всякакви стимули на този отбор.Именно за това ЦСКА фалира,защото е свикнала постоянно да получава,получава,без да дава....Като свикнеш да получаваш като задължение на държавата,просто стимула да се саморазвиваш в пазарни условия изчезва както и изчезна ЦСКА.....
14
6
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
Днес, защо пропуснахте това, което тройчо каза за юмрука на зеления чорап?

Спонсорирани публикации