Меси срещу Роналдо на 1/8-финалите в Шампионската лига

Атлетико - Байерн е другият интересен сблъсък
Обновена: 13 дек 2021 15:54 | 13 дек 2021 15:03, Красимир Ангелов
9
Меси срещу Роналдо на 1/8-финалите в Шампионската лига
Снимка: БГНЕС

Жребият за осминафиналите в Шампионската лига беше изтеглен в Нион. ПСЖ с Лионел Меси в състава се изправя срещу Манчестър Юнайтед с Кристиано Роналдо, а Атлетико Мадрид ще мери сили с Байерн Мюнхен.

Големите съперници в борбата за Златната топка през годините не са играли един срещу друг на елиминации от времето, когато защитаваха цветовете на Барселона и Реал Мадрид. Те се конкурират и за голмайсторския приз във вечната класация на реализаторите в турнира. Засега португалецът води на аржентинеца със 140:125 попадения.

Другият култов сблъсък още на осминафиналите противопоставя Атлетико Мадрид и Байерн Мюнхен, които мериха сили в групите миналия сезон. Тогава баварците биха с 4:0 у дома и измъкнаха 1:1 в Испания с експериментален състав.

Голямата болка за Байерн обаче е полуфиналната битка с "дюшекчиите" през 2016 година, когато "бандата на Чоло" продължи към финала след победа с 1:0 в Мадрид и загуба с 1:2 в Мюнхен.

Европейският шампион Челси уцели "джакпота" на жребия и ще има лека задача, защото се изправя срещу непретенциозния френски първенец Лил.

Всички двойки вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Уточнение преди 2 години
Меси ще срещне Роналдо, ако онзи играе в Реал Мадрид. да, ама не!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Жребият ще се тегли до като Меско и франс футбол в лицето.на ПСЖ не уцелят най-слабият съперник
7
1
 
5
 
! Отговори
Зaпознат преди 2 години
Има нов жребий, отворете си фейсбука поне преди да пишете статии
6
0
 
1
 
! Отговори
Отменен жрвбий преди 2 години
Такава глупост и в Бг е рядко срещана.Накъде отива Европа?
5
0
 
1
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Дори и да имаше такъв мач (отмениха жребия) погледът ми щеше да е насочен към евентуално участващите Кавани, Ди Мария и Ерера. Дори малките деца знаят, че топ футболистите редовно наказват бившите си отбори. Уви, чакаме новото теглене.
4
2
 
2
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Двата най-досадни медийни балона вече трети сезон. Преди 3-5 години бяха титани, но сега има десетки по-добри футболисти от тях. И двамата са много посредствени и в ПСЖ и Юнайтед има къде-къде по-футболисти от тези двамата. Меси има по-малко голове и асистенции дори от Хакими и Маркиньос. Горките Меси и Роналдо, та те дори не са най-добрите над 33 годишна възраст. Дори един Ибрахимович на 40 половината сезон контузен има голове и асистенции колкото двамата заедно при това умножено по три.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-големия успех на Меси е, че името му понякога попада в едно изречение с името на Роналдо. Това си е невероятен успех, за всеки един футболист, трябва да си го признаем
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е Меси?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малка корекция, жребия ще се тегли отново ,от 16 часа

Спонсорирани публикации