Реал Мадрид падна в първия си мач за годината

Хетафе спря серията на кралете
8
Реал Мадрид падна в първия си мач за годината
Снимка: БГНЕС

Хетафе шокира Реал Мадрид в първия мач за новата 2022 година в испанската Ла Лига, след като удари „лос бланкос“ с 1:0 в среща от 19-ия кръг на първенството. Така тимът от предградието на столицата на Испания спря и серията на „кралете“ от 11 двубоя без поражение в шампионата.

Единственото попадение, донесло изненадващата победа за Хетафе на „Колисеум Алфондо Перес“, заби Енес Юнал още началните минути, когато защитата на гостите сякаш все още пируваше на празничните трапези, а не играеше на терена. Любопитното е, че точно този съперник дори не бе вкарвал гол във вратата на „лос бланкос“ от няколко години, а сега реализира едно, което се оказа победно.

Въпреки провала Реал остава начело в класирането, но пропусна да увеличи преднината си на върха. Хората  на Анчелоти са актив от 46 точки. Хетафе се изкачи до 16-ата позиция с 15 пункта.

Като цяло „лос бланкос“ изиграха сравнително слаб мач, като често се виждаха неточности и в отиграванията на играчите. "Белите" създадоха не малко положения за отбелязване на голове, но не успяха да ги материализират. Победата за скромния отбор на Хетафе е първа за тима в малкото мадридско дерби от 2012 година насам.

Подробности четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: реал мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Хетафе се борят за оцеляване. Реал си почиват новогодишно. Нормален резултат. Даже мисля, че Анчелоти можеше да пусне титулярите си в почивка още 1-2 дни и може би резервите щяха да излязат малко по-нахъсани за победа.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До викаш, и аз така. Кацнах, после ходих на плаж, после ходих на ски, после ходихме да гледаме бели мечки в естествената им среда лмао.
5
0
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
На половин час ти е.
4
0
 
0
 
! Отговори
викаш преди 2 години
Памплона на море
3
0
 
1
 
! Отговори
В памплона преди 2 години
Умрехме от студ.Морето станало на пързалка за кънки
2
0
 
0
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Хеатфе
1
1
 
0
 
! Отговори
В Мадрид преди 2 години
море няма и е 15 градуса

Спонсорирани публикации