Джокович финтира медии и фенове, не се появи на летището в Белград

Тенисист №1 в света ще остане засега в сръбската столица
17 яну 2022 15:00, Елка Василева
138
 Джокович финтира медии и фенове, не се появи на летището в Белград
Снимка: в. "Курир"

Тенисист №1 в света Новак Джокович се завърна в Сърбия след полет през Дубай, след като австралийските власти му наредиха да напусне страната поради анулиране на неговата виза.

Още по темата
Джокович кацна в 13,16 ч. българско време в Белград, където го очакваха няколкостотин негови фенове, както и 30 телевизионни екипа.

Новак обаче остана последователен и спази това, което беше казал, че няма да говори преди края на Откритото първенство на Австралия.

През следващите дни Джокович ще остане в Белград, каза за Танюг неговата майка Дияна Джокович.

Според медиите в западната ни съседка той се е прибрал направо в жилището си в сръбската столица.

Новак Джокович беше депортиран от Австралия, след като тамошните власти анулираха визата му поради това, че той не е ваксиниран срещу коронавируса.

Макар че тенисист №1 в света е бил получил медицинско изключение за ваксинация, което първоначално е било достатъчно той да играе на Australian Open, в крайна сметка австралийците не приеха това, припомнят сръбските медии.

След първото анулираране на неговата виза Новак постигна отмяна на това решение, но след  това случаят беше отнесен във федерален съд, който единодушно потвърди решението на министъра на имиграцията Алекс Хоук за анулиране на визата на Джокович.

Така Новак Джокович няма да може да защитава титлата си и да се бори за 10-а такава в Мелбърн и съответно общо 21 от Големия шлем в кариерата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Нема що , 5 човека на кръст.....приключи му кариерата на сръбския *** ! Остана си завинаги в сянката на Рафа Надал- най-великият за всички времена !
126
1
 
3
 
! Отговори
ДЖоле преди 2 години
и той и семейството му се изложика като типични балкански *** с коментарите си за парава и свободи.Малко като Киро Харварда за гражданството, дето се оплете в 100 лъжи и накрая каза че съжалява, но се чуства прав. Разликата е че законите в Австралия и съдът е на ниво.Сега Ноле ще трябва да се снижи и да замълчи, за да не продължи падението му. Харесвам го като тенисист много, но като човек е *** и половина
125
6
 
1
 
! Отговори
Димитров преди 2 години
Джоката показа как един Балкански лъв се бори със световния империализъм и капитализъм.Ха-ха!
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Светът страда от всякакви щуротии особено напоследък.
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що до не ги финтира, те нали вече му свършиха работа - вдигаха врява до бога... По балкански и те, и той. Пък знае ли човек, може да се е позасрами от поведението си... Или да е осъзнал, че тая врява работи срещу него...
122
6
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Да живее Джокович! Долу еврейският Холокост срещу нас с партизански название "Ковид"! Напред,Джокович!
121
1
 
4
 
! Отговори
... преди 2 години
Тъй като Джокович не се ваксинира по здравословни причини,организаторите на Ролан Гарос са го включили в групата на тенисисти инвалиди...
120
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джокович може да е голям спортист,но в този случай е лъжец.Добре е направил обаче ,че се е прибрал скромно без големи изявления
119
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новак Джокович беше депортиран от Австралия, след като тамошните власти анулираха визата му поради това, че той не е ваксиниран срещу коронавируса.******************************************************************************--- Дами и господа, а и *** от стенвестника Днес вие лъжете ... Визата на Джокович беше отменена от чиновника (министер на имиграцията) поради това че се застрашава РЕДА в ДаунЪндер (Австралия)....
118
2
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Ами ако навремето този Джеси Оуенс беше започнал да дава интервюта пред журналисти и в тях беше почнал публично да отрича методите и забраните на фюрера, дали щяха да го пуснат да влезе в Германия? Дори и да е имало съдебно решение в негова полза? Силно се съмнявам. А Джокович си позволи да коментира наложените мерки. Ами сам си е виновен. Ти предварително си знаел за тях!
117
15
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Австралия - фашистка държава. Фашистка диктатура в Австралия. Между другото, за олимпиадата в Берлин през 1936 Хитлер бил издал разпоредби кой не може да бъде пускан в Германия. Издал заповед чернокожи да не бъдат пускани. Въпреки това обаче в крайна сметка ги пуснали и американски чернокож (мисля че Джеси Оуенс се казваше, не съм сигурен) печели златен медал на гладко бягане. Не знам как са ги пуснали, дали и тогава на базата на съдебно решение.
116
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На АО Надал има само една титла и то 2009-та кога беше млад. Максимум 3-ти кръг му давам. Това ще е годината на Медведев.
115
11
 
24
 
! Отговори
БАУ преди 2 години
Днес видях Джокович в СОфия пред Пирогов. Чакаше на опашката за ваксинация.
114
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 116 Надал е кораво ***, надали руснакът ще го пречупи :))) Ако беше Ноле да, ама сам си направи живота сложен сърбина :)
113
2
 
5
 
! Отговори
Най-Великият преди 2 години
ТенисТуПанар
112
15
 
12
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 години
Неандерталците от п, омийната яма Австралия ясно показаха на целият свят, че зеленият сертификат не еначин за предпазване , а удостоверение за подчиненост !
111
6
 
12
 
! Отговори
Крайно време е преди 2 години
Нека в Београда Жоко напраи един Ковид турнир и след финала сички ковидесали да одят у црква или у интензивното за интубация. Ноле е велик манипулатор
110
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тенис майстор се прави на политик . Но не му се случи.
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До103. Според теб там са фашисти , а той комуниста ?????
108
8
 
21
 
! Отговори
В исторята преди 2 години
Тоя нагъл мултимилионер -тенисист влиза в историята за най- надменният топкоиграч - от всичките тенисисти, баскетболисти, фитболисти, голфери и волейболисти. По-оро-з-т няма.