Как да използваме бонус кодовете в Betano?

17 яну 2022 10:31, Александър Попов
Как да използваме бонус кодовете в Betano?

Още един букмейкър стартира дейност на територията на България още в първите дни на годината. Един от най-бързо развиващите се брандове в Европа стъпи и у нас, а любителите на спортните залози и хазартните игри се интересуват дали има и интересни оферти. Какъв Betano бонус код трябва да се въведе, за да се използват промоциите на новата компания на пазара? Това зависи от интересите на потребителя, тъй като предложенията на оператора могат да се използват в различни посоки.

Началните бонуси на букмейкъра дават нещо повече

Стартовите оферти на букмейкърите привличат клиентите, като такива присъстват на практика във всички платформи за интернет залози у нас. Всеки нов бранд, който започва дейност у нас, е наясно, че трябва да предложи нещо повече на играчите, за да привлече тяхното внимание и да спечели доверието им. А с Betano Бонус код те наистина имат възможност да се възползват от екстри, които не се намират на друго място.

Това особено силно се отнася за началната оферта за спортни залози от страна на букмейкъра. Както и други компании, Betano начислява кредити за игра на база на първия депозит в системата, като до 300 лева добавката е 100-процентова. Но освен това стартиралият наскоро оператор добавя и безплатен залог между 10 и 30 лева. Предимството на такъв тип комплимент е, че при успешно предвиждане чистата печалба от безплатния залог постъпва в баланса на потребителя, без да е поставено условие за превъртане на сумата. А това определено отличава новия букмейкър от конкуренцията на нашия пазар.

Другият Betano Бонус код, който може да се използва от нови потребители, е този за казино игри. При него отново се начисляват кредити за залагане за почитателите на ротативките, рулетката и блекджек. Тук отново се добавят 100% от стойността на депозита, като таванът на бонуса е изумителен - 1200 лева! Тук също има екстра под формата на безплатни завъртания, като те могат да достигнат до 120 при внасяне на повече от 100 лева като стартов депозит. Както виждаме, букмейкърът има отлични предложения за новите си потребители. Тези, които решат да продължат и след усвояването началната оферта, имат възможност да се възползват и от други промоции на компанията, независимо дали са изпълнили условието за разиграване на първия бонус.

Какво знаем за компанията?

Тези, които възнамеряват да използват Betano Бонус код, искат да знаят и дали новият букмейкър е достатъчно надежден. При положение, че оперира на няколко европейски пазара, включително и Германия, едва ли има причина да се съмняваме в легитимността на бранда. А след като е получил лиценз от българските институции, значи е надлежно проверен във всяко едно отношение.

Иначе самата марка е известна на тези, които следят процесите в доста динамичната сфера на онлайн бетинга. Betano е името на букмейкъра, който е част от групата Kaizen. Тя има оператор под друго название в Гърция и със същия бранд в друга съседна държава - Румъния. Обхвата на дейността в тези балкански територии създаде високи очаквания към компанията при стъпването й в България. И поне първите ходове напълно оправдават тези очаквания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Betano
Още от