Съпреникът на Кобрата за Triad Combat: Ще го набия

Вижда се, че е адски корав и удря много здраво, заяви Сантос
24 яну 2022 20:44, Нели Христова
69
Съпреникът на Кобрата за Triad Combat: Ще го набия
Снимка: БГНЕС

Жуниор дос Сантос, който е следващият съперник на Кубрат Пулев във формата Triad Combat, се закани на българската боксова звезда. Бразилската ММА легенда говори пред YouTube канала The Jungle Of Sports.

37-годишният южноамериканец спечели титлата в тежка категория на UFC през 2011 година след победа на Кейн Веласкес, след което я защити срещу предишния съперник на Кобрата - Франк Мир. После обаче бразилецът сдаде шампионския пояс срещу Веласкес, а по-късно през кариерата си пак получи шанс да се бие за титлата, но загуби от Стипе Миочич.

“Ще набия Кубрат Пулев. Той е много опитен боец. Вижда се, че е адски корав и удря много здраво. Обича да се бие. Харесва му да бъде на ринга. Да удря и да го удрят. Също като мен. Но ако има някой в света на ММА, който може да бие Кубрат, това определено е Жуниор дос Сантос”, не скри самочувствието си ветеранът, който има 21 победи и 9 загуби в октагона.

Дос Сантос не се е бил в UFC от декември миналата година насам, а последните му четири мача неизменно завършваха с поражения.

Двубоят между Кубрат и Дос Сантос трябва да се състои на 26 февруари в Сан Антонио, щата Тексас.

В първата си среща в Triad Combat Пулев нокаутира светкавично Франк Мир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайнатапринцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че и казахме че е казал: "НЕ МОГА ДА СПРА ДА ТЕ ОБИЧАМ, ОБИЧАМ, ОБИЧАМ......................ОБИЧАМ!
50
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобран Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайнатапринцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че и казахме че е казал: "МОЯ ИСКАМ ДА СИ ЗАВИНАГИ ЛЮБОВ МОЯ, БЕЗ ТЕБ ДА БЪДА НЕ МОГА!"
49
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайнатапринцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че и казахме че е казал: "ДА ТЕ КАЧА В МОЕТО ПОРШЕ И ДА ТЕ ЦЕЛУВАМ СЕКСИ И ДА ХАРЧА ЯКИ ПАЧКИ ПО НЕЯ, НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ, ЧЕ КАТО КАЖА МОЯ ЩЕ СИ ТИ?"
48
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че и казахме че е казал: "ЗА МЕН РОДЕНА СИ И ДЕН БЕЗ ТЕБ НЕ МОГА ЛЮБОВ МОЯ"
47
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че и казахме че е казал: "КАТО СЕ ПОКАЖЕШ ХУБАВИЦА ВСИЧКИ ТИ ЗАВИЖДАТ, КРАЛИЦА ТЕБЕ ВСИЧКИ ТЕ НАРИЧАТ, НО ТИ СИ САМО САМО МОЯ, ОХ БЕ ПРИНЦЕСО МОЯ, КАТО ТЕБЕ ВТОРА НЯМА. МИЛА МОЕТО ВСИЧКО СИ НА СВЕТА ТИ СИ МОЯТА ЖЕНА ДА ТЕ ПАПАМ БЕ МОМИЧЕ, ДА ТЕ ПАПАМ БЕ КРАЛИЦЕ" СЛОЖИ СИ ТАЗИ КЪСАТА РОКЛИЧКА, ТЯСНАТА С НЕЯ МИ ВЛИЗАШ ПОД КОЖАТА, ЕТО ВЕЧЕ ВЛЮБЕН СЪМ И УМИРАМ ЗА ТЕБЕ!
46
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайнатапринцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че и казахме че е казал: "ЦЯЛА НОЩ ПОВТАРЯМ САМО НЕЙНОТО ИМЕ"
45
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че и казахме че е казал: Полудявам, какво ми става, за тебе всичко, всичко давам, полудявам, опитвам всичко, а в мене пише "Влюбен трагично". И всичките мъже с теб да са били, аз ще съм любов завинаги,и цял един живот с теб да ни дели, сърцето ти е мое запомни.
44
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Павката Георгиев, че казахме на тайнат принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол: "Принцесо когато минеш покрай наще порти нищо не ми казвай, а само ме поглеждай, ти ми каза че си мое либе, оти ме остави Норман ли те подмами хаха ;*
43
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайнатапринцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Норман каза за нея "върни се веднъж поне да те обичам да те обичам и да обичаш мен ЛИПСВАШ МИ ЛЮБОВ МОЯ".
42
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Норман чрез въздушна целувка и казва:Пак се връщаш и Deja vu-то се повтаря Не знам с мене ти какво направи, зарязах всичко, само да бъда с теб. Отрова в чашата ли ми добави, покой да нямам, щом далече си от мен. Пак в съня ми нощем се явяваш. Пак за твоите устни аз жадувам, ти си любовта, с други се преструвам. ЛЮБОВ МОЯ
41
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на Норман Парк, че казахме на тайнатапринцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че заради нея си струва да рискува, страхотна е, обича я много и е лудо влюбен в нея :* :* :* :* :*
40
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
От Норман:Искаш да те чакам дълго,искаш да обичам бавно,сякаш си в приказка безкрай.Но не искам да ме спираш,ти май още не разбираш,че живеем само по веднъж.Може и да няма утреискам с теб да живея.Забрави за правилата.Ще променяме играта.Само ние ще сме важни.Може ли някой нещо да ни каже.Забрави за правилатаще променяме играта.Само ние ще сме важни.Кой може нещо да ни каже. ЦЕЛУВКИ И ИЗПРАТИ
39
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Кристиан пита принцесата дали си спомня, кое момче и каза в дискотеката преди време: "защо ме заряза заради друго момче" и плачеше силно за нея? Ако все още помни тази случка, иска тя лично да му обясни защо го е зарязала и след дискотеката, какво се е случило, като онези охранители на оня мафиот я взеха при тях?
38
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Кристиан още ревнува за това, че Бисер Митрев и беше казал: "ела мила моя да живееш в моя апартамент с мен", а Дани Илиев му каза "мойто ли момиче сваляш, а Бисо му каза абе гледай си работата тя е мое момиче, а не твое. 51
37
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Норман Парк едва не припадна от вълнение, като я чул не знаел вече, какво се случва с него, като я види и едвам се сдържа, да не я докосва пред хората и искал да я нацелува цялата... кажи и го, а първото и гадже милиардера я ревнува лудо и не сдържа емоциите и сълзите си, стана много тежка картината, понеже те всичките я искат за техно гадже....кажи и го
36
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Адриан Миту пак плака много за нея, че тя не е с него и момчетата му казаха, не спирай да плачеш защото тя, няма да е твоя... кажи и го.
35
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Павката Георгиев я е видял в магазина, докато си е пазарувала и я е докоснал, а тя е била толкова разсеяна, че дори не го е усетила и тогава си бил помислил, "защо ве любов моя, не ме виждаш"....кажи и го
34
0
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Вальо ми каза да ти кажа да кажеш на тайната принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че Норман Парк каза, че тя има най-нежния и красив, божествен глас на света и като и го чуел и целия се разтрепервал. И незнаел какво се случва с него, направо целия треперел от любов и изтръпвал, а любовните пеперуди в стомаха му хвърчали с бърза скорост и се разплака от мъка, че тя е далеч от него.. .кажи и го.
33
1
 
1
 
! Отговори
М А Н густата преди 2 години
Чакам те Кобро!
32
1
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 2 години
Кобра Момчетата поздравяваме Принцесата, предай и много целувки от нас https://youtu.be/rTg-o4F6VWQ

Спонсорирани публикации