Шахтьор ядоса ЦСКА и отнесе пет гола, Йомов вкара от корнер

"Червените" се наложиха с 5:1
31 яну 2022 13:33, Веселин Коларов
22
Шахтьор ядоса ЦСКА и отнесе пет гола, Йомов вкара от корнер
Снимка: Lap.bg

ЦСКА продължава с чудесното си представяне на зимния лагер в Турция, след като размаза с 5:1 казахстанския Шахтьор Караганда.

По два гола за "червените" вкараха Амос Юга и Георги Йомов, един път се разписа Иван Турицов. Точен за Шахтьор беше Николай Ковтадюк, който откри резултата още в 5-ата минута.

Това беше втори пореден успех за "армейците" след престижното 3:1 над Динамо Москва, а преди това направиха 1:1 с полския Стал Миелец.

В днешната проверка Стойчо Младенов не направи нито една смяна. Причината е, че по-късно днес за ЦСКА предстои втора контрола - срещу северномакедонския Академия Пандев от 16.30 часа.

Подробности и снимки от мача, както видео от предните две контроли на ЦСКА, можете да видите в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ЦСКАГеорги Йомов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Кое ЦСКА? преди 2 години
Веселин Коларов явно е пълен невежа относно случващото се с армейците.ЦСКА в моментна е един футболен клуб във фалит. А ЦСКА-София и ловешкия хибриден клуб на Гришата. Освен тия двете има и трето ЦСКА 1948 от София, на Цветомир Найденов
17
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Ако играят със Шахтьор Донецк резултатът ще е същият, но за Шахтьор Донецк.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 17- тоя ШАХТЬОР във "златните" му години. сигурно е бил европейски шампион. не ставайте смешни бе.
15
0
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
Шахтьор Караганда ядоса ЦСКА...хахахаааааа
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ШАХТЬОР? - КАРАГАНДА. НЕ ЧУВСТВАТЕ ЛИ СРАМ БЕ. (ГОЛЕМИТЕ) цска.
13
1
 
5
 
! Отговори
Лондон преди 2 години
Телетата много бъзикаха Младенов за загубата му с 3 гола от Галатасарай и го кръстиха Тройчо. ЦСКА със Стойчо Младенов би много пъти Левски със 3 гола! Сега казват на Младенов петорчо. Познайте какъв резултат ги очаква ;)
12
1
 
6
 
! Отговори
1913 преди 2 години
Ако сега Левски фалира, това няма да е за първи път, A ЗA ТРEТИ, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти.И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак".Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи "Лeвcки Cпaртaк".
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НДКЕ, едва ли ще платят. Да, трябва, но надали... По-вероятно е, ищците да се поминат, както вече се случи с един, отколкото да видят пари.И един елементарен въпрос. Ти вярваш ли, че всичко е чисто и свято? От Ловеч в София се преместиха един и същ собственик, директори, играчи, персонал. За теб тов ЦСКА истинско ли е? Гриша Ганчев май само оркестъра не си взе в Борисовата.
10
1
 
2
 
! Отговори
До трола преди 2 години
И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКАОкончателно: ЦСКА е ЦСКА.07.06.2021 19:25И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА.КАС отсъжда, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (а не друг).
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Било Шахтьор, ама не баш, или поне не тоя за който всички се сещат. Ама не било и официален мач ами приятелско мачле. С две думи нищо, писаници на некво псевдо журналистчета.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миньор,Шахтьор...ама не от Донецк! Когато тях "отнесат",тогава пишете такива бомбастични заглавия. Защото може да помислим, че и ЦСКА е това от Москва,а не от Ловеч.
7
3
 
4
 
! Отговори
ГЕРЕН. преди 2 години
СИ Е ДОСТОЙНСТВО. ТИРЕ ДА СИ Е ГРАБЕЖИ И БИЗНЕС. ЕТО СЕГА ВЕЧЕ СТЕ ОСЪДЕНИ В ЛОЗАНА. ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СТЕ ПЛАТИЛИ НА ИГРАЧ "АРМЕЕЦ" ДРУГАР ВАШ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ. 1 100 000 ЕВРАКА. ПЕТ ГОДИНИ ГО ВЛАЧИТЕ ДЕЛОТО С НАДЕЖДА ДА ВИ ПРИСЪДЯТ, ЧЕ СТЕ ПРИЕМНИК НА ОНОВА ЦСКА АМА НЕ СТАНА. ПЛАЩАЙ ПЛАЩАЙ. ОЩЕ СТЕ СИ СЪС ТИРЕТО.
6
9
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Спортният съд в Швейцария окончателно е признал ЦСКА-София за наследник на ПФК ЦСКА. Мууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.... :))))))))))))))))))))))))))
5
11
 
6
 
! Отговори
НДК преди 2 години
Трола, който *** постоянно че ЦСКА не е ЦСКА, не може дa отговори на простия въпрос, с който всичките му напъни стават безпредметни:Зaщo Юнес Бенжелюн, Cпрoкeл и Бoлaдoвци разни cи търcят пaритe oт ЦСКА, нaли уж не били ЦCКA?Нe ce e чувaлo Cпрoкeл и Бенжелюн дa ca игрaли в Литeкc или Чaвдaр, нали? ;) Зaщo ЦCКA Coфия трябвa дa плaщa нa Юнес Бенжелюн зa нeщo oт прeди 10-15 гoдини, aкo нe ca ЦCКA!?!
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Литекс още докато си играеха у Ловеч,имаха нелоши успехи срещу такива отбори..
3
5
 
4
 
! Отговори
смях преди 2 години
смях - *** пита ? последно кой игра ?
2
7
 
13
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Шахтьор, ама не -Донецк ..ЦСКА, ама -София :)
1
10
 
10
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Само ЦСКА !

Спонсорирани публикации