Барса готви удар под пояса за Дембеле

1 фев 2022 11:30, Друми Георгиев
4
Барса готви удар под пояса за Дембеле

Ръководството на Барселона е готово на крайни мерки спрямо крилото Осман Дембеле, пише електронното издание Goal.com. 

В новината се споменава, че каталунците са готови да терминират договора на французина 5 месеца преди изтичането му.
 
От Барса дълго време пробваха да преподпишат с бързака, предлагайки му по-ниски финансови параметри от тези, към които той се стремеше. 
 
След като Дембеле отказа офертата, клубът опита да го продаде, но удари на камък. И сега ще трябва да плаща високата му заплата до 30 юни.
 
В кой друг клуб можеше да играе французинът от днес, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-добрите времена на Дембеле бяха с Обамеянг в Дортмунд. Да не се окаже, че накрая ще преподпише и всичко е било шум за нищо. ;}
2
0
 
0
 
! Отговори
iok преди 2 години
терминират ... добре. Като преписвате едни от други, поне бъдете "акуратни". Иначе , по темата , какво може да се очаква като дадеш мултимилионен договор на някво келе.ме като Дембеле ? Просто ги вижте младите футболисти - Гринууд, Рашфорд, Мбапе, Дембеле, Халанд и тн. Нищо не са постигнали,а са на по 300к на седмица. Като започнеш да взимаш милиони на 20 г. трудно ще останеш със свеж ум и концентрация, каквато и да е професията ти. А като си и футболистче и всички .к.овр.и ти се натискат...
1
0
 
2
 
! Отговори
a преди 2 години
И как ще стане, като има договор, ходи на тренировки и си изпълнява задълженията по него. Ако беше в България лесна работа, тук за някой лев съдията ще отсъди каквото му кажеш.